Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilya dizisini geçmiş bunlar komplo üstüne komplo kuruyorlar.Hakeme falan saramadılar mecburen ali koçun ajan olduğunu iddaa etmeye başlamışlar :)

Serdar ali,emre bol izledim biraz onların da nutku tutulmuş,taş kesilmişler,dünyaları başlarına yıkılmış.

Biz bunlara dürümü tersten yedirdik öyle böyyle değil hem de.

Hepsi küçük emrah modunda takılmaya başlamış daha da ligi zor bitirir bunlar

Bunlar Jesus'u neden 1 senelik aldilar anlamadim. Kovulsa aldirdigi adamlari kimse oynatmaz. Sampiyon olsan manevi degeri harici getirisi yok. Hatta UCL yapamazsan zarar bile edersin.

1oryo3j.jpg

Bunlar Jesus'u neden 1 senelik aldilar anlamadim. Kovulsa aldirdigi adamlari kimse oynatmaz. Sampiyon olsan manevi degeri harici getirisi yok. Hatta UCL yapamazsan zarar bile edersin.
Jesus'un talebi bu yöndeydi. Sonuca göre karar verecekmiş

Diego - 12.01.2023 15:50​

[TR]

[TD]
bos.gif

[TR][TD][/td][/tr]

Mesajı Gönderen: morefe:cLink:3713721

Icardi çok büyük kalite diyecek birşey yok donunda sallıyor ligi ama kumar.Bizim bu kumarı oynama lüksümüz yok.

adam 2 kere bastı gitti arjantine onlar bir insiyatif kullandı görmezden geldiler.Jesusa böyle birşey kabul ettiremezsin.Ayrıca bizim oyuna da uygun değil.

gitti geldi arjantine‚ çıktı maça 10 dakkada 1 asist 1 golle bitirdi maçı.

başka söyleyecek şeyim yok

[/TD]
[/TR]
En önemli kısım adamların oyun planına uymuyormuş 😂

Biri icardi beğenmiyor öbürü doping diyor bize böyleleri gerek arkadaşlar hic bozmayın. Bazıları uyanmaya başlamış kadroları bizden iyi falan diyor maymunlar cehennemindeki apeler gibi akıllanıyor bazıları bunlar tehlikeli olanlar bizim için.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

erşan kuneride er-man bölümü vardır.

hani aslında bir süper kahramandır fakat evlenince feleğini şaşırıp alkole başlar bizde aynen o haldeyiz.

süper kahramanız fakat ne zaman basiretsiz yönetim ve hocalarla çalışmaya başladık işte o zaman bizde kontrolümüzü kaybettik maalesef.

istesek takıma yakışmayan her hocayı‚ oyuncuyu hatta yöneticiyi gönderebiliriz. bir yumruğumuzla tff yi değiştirir‚ medyayı yer yerinden oynatırız ama yapamıyoruz anca izliyoruz.

ağlanacak halimize gülünecek bir kaç replik:

Taraftar: - bak bu stadı tek yumrukla yıkarım ha!
Yönetim: - bok yıkarsın‚ babanin stadıydı!

Taraftar: - elimi içine sokar‚ bağırsaklarını çıkarırım senin.
TFF: - tamam da o değil ki.

Taraftar - bak çok kuvvetliyim‚ sana buradan bi koyarım 4 duvarı deler çıkarsın dışarı!
Medya - ya evet tamam ama o değil ki.

isyanım var deyip kol kola çıkıp tff ye veya mhk ya yürüsek‚ 100-150 kişi anca oluruz. ne yönetimden nede diğer taraftar gruplarından bir destek gelir çünkü herkes sinmiş vaziyette.
hatta destek ne köstek olurlar arkamızdan şunları duyardık:

- "koş koş bok var"

- "ne karışıyon allahın işine‚ bırak düşsün"

oysa ne hayallerimiz vardı seninle
frown.gif

ersan-kuneri-dizisi-icin-netflix-ve-cem-yilmaz-bircok-paylasim-yapti.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt