Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.785
- 90.450
- 5.003
VınlaSana bıyıklı abla alalım oxaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VınlaSana bıyıklı abla alalım oxaman
Ulan kore mafyasinida ilk defa duydum
Çılgın Motz FBforum'da.Fake hesabim var orada, insanlari birbirine katiyorum akjdskda

Şimdi de doping olabilir diyorlar, bizimkiler çok koşmuş Ekli dosyayı görüntüle 187406
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jesus'un talebi bu yöndeydi. Sonuca göre karar verecekmişBunlar Jesus'u neden 1 senelik aldilar anlamadim. Kovulsa aldirdigi adamlari kimse oynatmaz. Sampiyon olsan manevi degeri harici getirisi yok. Hatta UCL yapamazsan zarar bile edersin.
En önemli kısım adamların oyun planına uymuyormuş
Diego - 12.01.2023 15:50
[TR]
[TD]![]()
[TR][TD][/td][/tr]
Mesajı Gönderen: morefe:cLink:3713721
Icardi çok büyük kalite diyecek birşey yok donunda sallıyor ligi ama kumar.Bizim bu kumarı oynama lüksümüz yok.
adam 2 kere bastı gitti arjantine onlar bir insiyatif kullandı görmezden geldiler.Jesusa böyle birşey kabul ettiremezsin.Ayrıca bizim oyuna da uygun değil.
gitti geldi arjantine‚ çıktı maça 10 dakkada 1 asist 1 golle bitirdi maçı.
başka söyleyecek şeyim yok
[/TD]
[/TR]
Evet, biliyorum ama cok buyuk risk aldilar. Mecburen adamin istediklerini de aldilar.Jesus'un talebi bu yöndeydi. Sonuca göre karar verecekmiş
erşan kuneride er-man bölümü vardır.
hani aslında bir süper kahramandır fakat evlenince feleğini şaşırıp alkole başlar bizde aynen o haldeyiz.
süper kahramanız fakat ne zaman basiretsiz yönetim ve hocalarla çalışmaya başladık işte o zaman bizde kontrolümüzü kaybettik maalesef.
istesek takıma yakışmayan her hocayı‚ oyuncuyu hatta yöneticiyi gönderebiliriz. bir yumruğumuzla tff yi değiştirir‚ medyayı yer yerinden oynatırız ama yapamıyoruz anca izliyoruz.
ağlanacak halimize gülünecek bir kaç replik:
Taraftar: - bak bu stadı tek yumrukla yıkarım ha!
Yönetim: - bok yıkarsın‚ babanin stadıydı!
Taraftar: - elimi içine sokar‚ bağırsaklarını çıkarırım senin.
TFF: - tamam da o değil ki.
Taraftar - bak çok kuvvetliyim‚ sana buradan bi koyarım 4 duvarı deler çıkarsın dışarı!
Medya - ya evet tamam ama o değil ki.
isyanım var deyip kol kola çıkıp tff ye veya mhk ya yürüsek‚ 100-150 kişi anca oluruz. ne yönetimden nede diğer taraftar gruplarından bir destek gelir çünkü herkes sinmiş vaziyette.
hatta destek ne köstek olurlar arkamızdan şunları duyardık:
- "koş koş bok var"
- "ne karışıyon allahın işine‚ bırak düşsün"
oysa ne hayallerimiz vardı seninle![]()
![]()
NkfvasNkfvas
k
f
v
a
s