Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okSol.gif
1 / 1
okSag.gif
ok.gif
Çankaya_SEDEN - 14.01.2023 01:25​
bos.gif

Ali başkan iyi kötü ciddi bir maddi güç aktardı kulübe. böyle birşeye karşı vefa duygusu göstermeden de git demek yakışmaz bizlere.

Aziz Yıldırım gitti çünkü ortaya Ali Koç gibi güçlü bir başkan adayı çıkmıştı.

Şimdi ise böyle bir rakip yok ancak Ali Koç kendi iradesi ve isteğiyle ben başkanlığı bırakıyorum derse yeni bir kaç aday söz konusu olur.

Saadetin Saran‚ Acun Ilıcalı veya Abdullah Kığılı tarzında bu adaylar olur bunlarda genelde Aziz başkana‚ Ali Koç´a biat etmiş isimlerdir. (Abdullah Kığılı örneğini dikkate almayın bir an aklıma kimse gelmeyince onun ismini yazıverdim)

Tribünler hep bir ağızdan Ali Koç İstifa‚ Ali Koç İstifa diyerek takımın ve hocanın moralini bozmasındansa daha yapıcı modern tepkiler göstererek protesto edebiliriz.

Beyaz mendil sallamak veya maç başladığında 2 dk boyunca sırtımızı sahaya dönmek gibi..

şimdi o kırılacak diye biz üzülelim mi Çankaya diyebilirsiniz‚ haklısınız ama hiç birimiz 20 li yaşlarındaki delikanlılar

Bir Fenerbahçe taraftarının pratik zekası.

[TD]
okSol.gif

[TD]
1 / 1

[/TD]
[TD]
okSag.gif

[/TD]
[TD][/TD]​

[/TD]

ok.gif

bos.gif

Ali başkan iyi kötü ciddi bir maddi güç aktardı kulübe. böyle birşeye karşı vefa duygusu göstermeden de git demek yakışmaz bizlere.

Şimdi ise böyle bir rakip yok ancak Ali Koç kendi iradesi ve isteğiyle ben başkanlığı bırakıyorum derse yeni bir kaç aday söz konusu olur.

Saadetin Saran‚ Acun Ilıcalı veya Abdullah Kığılı tarzında bu adaylar olur bunlarda genelde Aziz başkana‚ Ali Koç´a biat etmiş isimlerdir. (Abdullah Kığılı örneğini dikkate almayın bir an aklıma kimse gelmeyince onun ismini yazıverdim)

Tribünler hep bir ağızdan Ali Koç İstifa‚ Ali Koç İstifa diyerek takımın ve hocanın moralini bozmasındansa daha yapıcı modern tepkiler göstererek protesto edebiliriz.

Beyaz mendil sallamak veya maç başladığında 2 dk boyunca sırtımızı sahaya dönmek gibi..

şimdi o kırılacak diye biz üzülelim mi Çankaya diyebilirsiniz‚ haklısınız ama hiç birimiz 20 li yaşlarındaki delikanlılar

Bu Y. Kafası ne anlatmak istemiş

BaY-FB - 13.01.2023 20:40​
bos.gif

Sivas gs maçı tekrarlansaydı.

Başak gsye yatış yapmasaydi.

Bizim mactan onceki macta gsye boş kaleye golu atsalardi.

Biz bu gsyi evire cevire yenerdik.Adım gibi eminim ama adamlar kollanarak ilerliyor.Herifler dokunulmaz gibi kart görmuyor
Dokunulmaz kart görmüyor dediği takım ligin en çok kart gören takımı.

Ne anlatıyor bu kodumun Fenerlisi. Hadi aklınız yok biliyoruz ulan insan biraz araştırır mal mal konuşmadan.

[TD]
okSol.gif

[TD]
1 / 1

[/TD]
[TD]
okSag.gif

[/TD]
[TD][/TD]​

[/TD]

ok.gif

bos.gif

Ula sende zeka kırıntısı varsa... Pratik zekaymis. Acuna kadar dusmussunuz zaten...
Azcık zekan olsa kanser olmaktansa feneri birakirdin

🤣

BaY-FB - 13.01.2023 20:40​

bos.gif

Sivas gs maçı tekrarlansaydı.

Başak gsye yatış yapmasaydi.

Bizim mactan onceki macta gsye boş kaleye golu atsalardi.

Biz bu gsyi evire cevire yenerdik.Adım gibi eminim ama adamlar kollanarak ilerliyor.Herifler dokunulmaz gibi kart görmuyor
Bazı ebeveynler kondom kullansaydı..

Gercekten de bizim havaya girdigimiz ifalan mi saniyor bunlar ? Gayet kritik yapiyoruz elestiriyoruz dogrularimiz/yanlislarimizi analiz ediyoruz. Ayrica, 1 hafta once bunlari kendi sahalarinda yenmisiz, Hatay galibiyeti sadece pekistirici bir macti :)
Hayır bir de çok erken girdiler havaya yazmış yaa o daha komik. Lan mal ligin ilk yarısı bitti ne erkeni 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt