Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.479
- 66.578
- 5.003
Fb maçı ölçü değil mi peki diye sorarlar adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb maçı ölçü değil mi peki diye sorarlar adama
|
|
Bu Y. Kafası ne anlatmak istemiş
Çankaya_SEDEN - 14.01.2023 01:25![]()
![]()
Ali başkan iyi kötü ciddi bir maddi güç aktardı kulübe. böyle birşeye karşı vefa duygusu göstermeden de git demek yakışmaz bizlere.
Aziz Yıldırım gitti çünkü ortaya Ali Koç gibi güçlü bir başkan adayı çıkmıştı.
Şimdi ise böyle bir rakip yok ancak Ali Koç kendi iradesi ve isteğiyle ben başkanlığı bırakıyorum derse yeni bir kaç aday söz konusu olur.
Saadetin Saran‚ Acun Ilıcalı veya Abdullah Kığılı tarzında bu adaylar olur bunlarda genelde Aziz başkana‚ Ali Koç´a biat etmiş isimlerdir. (Abdullah Kığılı örneğini dikkate almayın bir an aklıma kimse gelmeyince onun ismini yazıverdim)
Tribünler hep bir ağızdan Ali Koç İstifa‚ Ali Koç İstifa diyerek takımın ve hocanın moralini bozmasındansa daha yapıcı modern tepkiler göstererek protesto edebiliriz.
Beyaz mendil sallamak veya maç başladığında 2 dk boyunca sırtımızı sahaya dönmek gibi..
şimdi o kırılacak diye biz üzülelim mi Çankaya diyebilirsiniz‚ haklısınız ama hiç birimiz 20 li yaşlarındaki delikanlılar
Bir Fenerbahçe taraftarının pratik zekası.
Dokunulmaz kart görmüyor dediği takım ligin en çok kart gören takımı.
BaY-FB - 13.01.2023 20:40
![]()
Sivas gs maçı tekrarlansaydı.
Başak gsye yatış yapmasaydi.
Bizim mactan onceki macta gsye boş kaleye golu atsalardi.
Biz bu gsyi evire cevire yenerdik.Adım gibi eminim ama adamlar kollanarak ilerliyor.Herifler dokunulmaz gibi kart görmuyor
Yalı çocuğunu nasıl indiririz hesabı yapıyor.Bu Y. Kafası ne anlatmak istemiş
Beni alet etme ulan@Kolpa Kemal Kürek benim ustatimdir ondan bana gecti
Ahahaha müthiş
yiğit_1907 - 13.01.2023 22:44
![]()
Gecen biri yazmisti ali koc 2.tura gecti diye. Geldikten sonra sırasıyla gs‚ bsk‚ bjk‚ ts şampiyon oldu. Sıra yine gsde
bunlarda aday çıkmıyor ki seçim oluyo hulusi belgü falan konuşuyo, saadettin saran fln seçime gircek tip değil
Ula sende zeka kırıntısı varsa... Pratik zekaymis. Acuna kadar dusmussunuz zaten...
Çankaya_SEDEN - 14.01.2023 01:25![]()
![]()
Ali başkan iyi kötü ciddi bir maddi güç aktardı kulübe. böyle birşeye karşı vefa duygusu göstermeden de git demek yakışmaz bizlere.
Aziz Yıldırım gitti çünkü ortaya Ali Koç gibi güçlü bir başkan adayı çıkmıştı.
Şimdi ise böyle bir rakip yok ancak Ali Koç kendi iradesi ve isteğiyle ben başkanlığı bırakıyorum derse yeni bir kaç aday söz konusu olur.
Saadetin Saran‚ Acun Ilıcalı veya Abdullah Kığılı tarzında bu adaylar olur bunlarda genelde Aziz başkana‚ Ali Koç´a biat etmiş isimlerdir. (Abdullah Kığılı örneğini dikkate almayın bir an aklıma kimse gelmeyince onun ismini yazıverdim)
Tribünler hep bir ağızdan Ali Koç İstifa‚ Ali Koç İstifa diyerek takımın ve hocanın moralini bozmasındansa daha yapıcı modern tepkiler göstererek protesto edebiliriz.
Beyaz mendil sallamak veya maç başladığında 2 dk boyunca sırtımızı sahaya dönmek gibi..
şimdi o kırılacak diye biz üzülelim mi Çankaya diyebilirsiniz‚ haklısınız ama hiç birimiz 20 li yaşlarındaki delikanlılar
Bir Fenerbahçe taraftarının pratik zekası.
Bazı ebeveynler kondom kullansaydı..
BaY-FB - 13.01.2023 20:40
![]()
Sivas gs maçı tekrarlansaydı.
Başak gsye yatış yapmasaydi.
Bizim mactan onceki macta gsye boş kaleye golu atsalardi.
Biz bu gsyi evire cevire yenerdik.Adım gibi eminim ama adamlar kollanarak ilerliyor.Herifler dokunulmaz gibi kart görmuyor
Kendimi kurtarmam lazim kusura bakma. Cok iyi harcarimBeni alet etme ulan
sonra hepsi saçmalamaya başlıyorFb maçı ölçü değil mi peki diye sorarlar adama
Bunların yıllardır başarısız olma nedeni Galatasaray kompleksi başka hicbirsey değil.Bu zihniyetle bı 10 sene daha şampiyon olamazlarEkli dosyayı görüntüle 187553
pırıl pırıl kafalar valla. nasıl bu kadar zekasız olabiliyorlar anlamıyorum.
Hayır bir de çok erken girdiler havaya yazmış yaa o daha komik. Lan mal ligin ilk yarısı bitti ne erkeniGercekten de bizim havaya girdigimiz ifalan mi saniyor bunlar ? Gayet kritik yapiyoruz elestiriyoruz dogrularimiz/yanlislarimizi analiz ediyoruz. Ayrica, 1 hafta once bunlari kendi sahalarinda yenmisiz, Hatay galibiyeti sadece pekistirici bir macti![]()