Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb'in çok iyi yaptığı bir çok şeyin olduğunu, tabiki şampiyonluk adayı olduğunu fakat abartıldığı kadar iyi top oynamadığını milyonlarca kez söyledik.

lig başlangıcından 24 aralık tarihine kadar, 5 aylık süreçte, sadece iki kez istanbul dışına çıkarken ve sürekli istanbul'da kalıp, içeride görece zayıf rakipler ile oynarken, neredeyse her maç penaltı ile öne geçerken her şey çok iyiydi değil mi? gs ise adana-trabzon-kayseri, il il dolaşıyordu.

fb o süreçte dahi, iyi takım diyebileceğimiz konya ve bjk maçlarında pozisyona dahi giremedi. aklı olan futbolseverler daha o zamanlardan fb balonunun patlayacağını öngördü.

ligin hücum gücü en az takımlarına dahi tonlarca karşı karşıya pozisyonlar verdiler, neredeyse her maç bu şekilde oldu.

sonunda giresun geldi yendi. yine zor maç denilebilecek ts maçında pozisyona bile giremediler. antalyaspor maçında uydurma ofsayt ile son dakikada galibiyet hediye edildi ve en sonunda gs geldi kköy'de güle oynaya yendi.

medyanın her yerlerde güzellemelere doyamadığı jesus, geçen sene gayet iyi top oynayan ismail kartal'ın fbsini dağıtıp, tonlarca para harcatıp, kadroyu hep ortalama adamlar ile doldurdu.

o kadar transfere rağmen takımın en iyileri valencia, osayi ve ferdi. eski adamları.

sırf gs istedi diye, yarışa girip aldıkları ve kibirle bunun şovunu yaptıkları tüm adamlardan zarar ettiler.

18 hafta boyunca, gs lehine tek bir maçta tek bir tartışmalı pozisyon üzerinden algı yapmaya çalıştılar.

sonuç olarak fb camiası bu zihniyette devam ederse, bu şekilde tramvaları çok olur.

benim bir fbli tanıdığım sivas maçı sonrasında "kısa vaadede 3 puan kazandınız ama uzun vaadede ligi kaybettiniz" demişti zuhahaha

insanlar yorum ile temenniyi karıştırıyorlar. fanatizm gerçekten kötü bir şey yahu :d

yıllardır konusu bile olmayan, 1959 öncesi sözde şampiyonluk gündemini her başarısız dönemde temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyan, kafasına göre 5 yıldızlı paylaşımlar yapan, maç paylaşımında rakibinin yıldızlarını falan silen bir yönetim. ahahaha :ddd

ligin açık ara en çok pozisyona giren, şut atan, isabetli şut atan, rakip ceza sahasına giren, rakibine en az pozisyon veren, en az gol yiyen, en çok gol beklentisi yaratan, zor deplasmanlardan iyi oyunlarla istediğini alan bir gs'a "fark atacağını, ezerek yeneceğini" düşünen fbli fanatik taraftarlar.

ligin üst sıradaki takımlarına bırakın gol atmayı, pozisyona dahi girememesine rağmen "bizi sadece 10 kişi kalınca yeniliyoruz" gibi bir kibire sahip bir td.

bayağı yüksekten çakıldılar.

benim bir fbli tanıdığım sivas maçı sonrasında "kısa vaadede 3 puan kazandınız ama uzun vaadede ligi kaybettiniz" demişti zuhahaha

insanlar yorum ile temenniyi karıştırıyorlar. fanatizm gerçekten kötü bir şey yahu :d
aynı kişi başakşehir'i 7-0 yendiğimiz zaman "ndayishimie'yi bağladığımızı" söylemişti. :ddd

görmek isteye gözler için çok büyük ibret verici maçlar oynadık aslında. ısrarla gözlerini kapattılar, sonunda da kadıköy'de bizden fark yediler. fb maçında kimi bağladık acaba :d

Surasi kesin ki bunlarin en az %90'i bizim maclari izlemiyor ve bariz sekilde twitterda filan ne yazilirsa ona inaniyorlar.
Digeri ise eger gercekten fenerli isem ve antuda filan hesabim olsa yozgatlı gibi kullanicilari %100 engellerdim.

Bence koç bırakmaz, kimse de deviremez maddi sebeplerden ötürü
Para olarak her yerden kendine bağladı kulübü
Ayrıca kendi kazanmadığı bir para gücüyle bebekliğinden beri istediği her şey olmuş, herkese tepeden bakan şımarık biri
Asla hatanın kendinde olduğunu kabul etmez ve kaybettikçe daha da agresifleşir
Ha bırakacak olursa da tüm parayı desteği çeker, o zaman da batarlar birileri satın alır zaten

Ali Koç yapamadım, gidiyorum diyecek bir tip değil. Gayet iyi bir hoca getirdi. Hocanın her istediğini de yaptı. Şampiyonluğu kaybederse Jesus kaybetmiş olacak. Cocu Ersun dönemi gitmediyse şu an hiç gitmez bence.

Ali Koç yapamadım, gidiyorum diyecek bir tip değil. Gayet iyi bir hoca getirdi. Hocanın her istediğini de yaptı. Şampiyonluğu kaybederse Jesus kaybetmiş olacak. Cocu Ersun dönemi gitmediyse şu an hiç gitmez bence.
loserlığın kitabını yazmış hocam böylesini aziz yıldırım bile yazamazdı

jesusu net olarak gönderir başarısızlıkta fakat kendiside gider koçu taraftar getirdi taraftar götürür 10 yıldır adamlarda başarı namına en ufak şey yok rezalet haldeler
taraftarla inatlaşır gitmiyorum derse o zaman agzıyla kuş tutsa tribünleri dolduramaz artık o yüzden bu sene yapabilecegi hertürlü pisligi yapıyor

loserlığın kitabını yazmış hocam böylesini aziz yıldırım bile yazamazdı

Tencere kapak :asd:

jesusu net olarak gönderir başarısızlıkta fakat kendiside gider koçu taraftar getirdi taraftar götürür 10 yıldır adamlarda başarı namına en ufak şey yok rezalet haldeler
taraftarla inatlaşır gitmiyorum derse o zaman agzıyla kuş tutsa tribünleri dolduramaz artık o yüzden bu sene yapabilecegi hertürlü pisligi yapıyor
Fener taraftarının ciğerini biliyoruz hocam. İki transfere bi 5 yıldız muhabbetine yine unuturlar her şeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt