Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halis mi lan bu zıvanadan çıktı sefil herifler

rF9V1E.gif

Vallahi ben hak edene Şikebahçe SK yazmakyan yoruldum. Biraz sosyal medyadan, özellikle Twitter dan uzak duracağım galiba. Inanilmaz bir algı var. Sen bişey diyorsun, adam konuyla alakası olmayan, 10 yıl önceki pozisyonun fotosunu atıyor.

Şikebahce SK. Tescilli şikeciler. Feto kumpası altında haklanan, şerefsiz camia. Fetö ile işbirliği yapıp şike yapan, ama sonra anlaşmazlık çıkarak bir birlerine giren 2 virüs. Olay bu.

Beşiktaş ise dahil olarak durumu ergen seviyesine indirdi. Dağılın beyler boku çıktı... Deli kıza cilve yap demişler kalkmış osurmus...

Vallah bu fenerliler kadar mal bi toplulum yok. Artık gülermisin, ağlarmısın. Aynı havayı kullandığımız haksızlık. Bizimki premium hava olmalı, onların kokuşmuş, pis hava olması lazım.

Ya bu bjk ye noluyor harbiden gülüyorum insanlara onların ne zaman sesi çıkmışta biz susmuşuzda rüya mı görüyorlar farklı alemlerde mi yaşıyoruz Abdurrahim Albayrak Adalet istiyorum dediğinde mixler yapıp makara yapıyorlardı biz tedbir alalım dedikçe kulüpler birliği açıklama yayınladı ne kadar vasıfsız rakiplerimiz var tuhaf :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt