Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jesus ayrılıyormuş sezon sonu ama herkes mutlu gidiyor diye. İlginç bir camia

Son düzenleme:

Bak görürsünüz bu olay dönüp dolaşıp kendilerine girecek. Belli hikaye anlatıyo iftira ediyo ama az bi gerçekliği varsada kendi yöneticilerinden birinin yaptığı ortaya çıkar sonrada konuyu kapatır tweetleri silerler. Hep ayni film... Kendin yap başkasına çamur at. Sizin burnunuz bktan cikmaz böyle ama devam edin işimize geliyo

Halen bu maça kalacağını düşünüyorlar 4-5 hafta sonra +12 puan farkına çıkınca Ali Koç istifa diye stadı inletirler. :asd:
Ben de derbiye kadar puan puana olacağımızı tahmin ediyorum.Hakemlerin etkisi öyle hafife alınacak 1 etki değil reis.Boey'e verilen 1 kırmızı kartla bizi durdurdular o maçta.Temkinli olalım her maç maç maç kazanarak gidelim..

Ben de derbiye kadar puan puana olacağımızı tahmin ediyorum.Hakemlerin etkisi öyle hafife alınacak 1 etki değil reis.Boey'e verilen 1 kırmızı kartla bizi durdurdular o maçta.Temkinli olalım her maç maç maç kazanarak gidelim..
O maçlara kalmaz tahminim 33'ncü hafta iç sahadaki Sivasspor maçında şampiyonluğu kutlarız. 2012-13 sezonunda da yine bir Sivasspor maçında kutlamıştık bir benzeri olur.

İnşallah reiste ben hep hakemlerden çekinirim..
Kadıköy de oynadığımız derbide Halil Umut Meler denedi maç boyu tüm faul ve sarı kartları aleyhimize verdi hatta o maç imkan versek penaltı veya kırmızı da verecekti ama takım fırsat vermiyor çatır çatır oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt