- 23 Aralık 2008
- 60.163
- 57.824
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke gelse tepeye vurulan her top gol olur
Akillanmislar gibi
Antu admini olarak ne zaman açıyorsun forumu dışarıya?
Forum yenilendikten sonra zeka seviyelerinde gözle görülür bir artış seziyorum.bu hiç hoş degil
Yeni transferler yapmışlar yurt dışından foruma, ondan diyenler varForum yenilendikten sonra zeka seviyelerinde gözle görülür bir artış seziyorum.bu hiç hoş degil
Ben de derbiye kadar puan puana olacağımızı tahmin ediyorum.Hakemlerin etkisi öyle hafife alınacak 1 etki değil reis.Boey'e verilen 1 kırmızı kartla bizi durdurdular o maçta.Temkinli olalım her maç maç maç kazanarak gidelim..Halen bu maça kalacağını düşünüyorlar 4-5 hafta sonra +12 puan farkına çıkınca Ali Koç istifa diye stadı inletirler.![]()
O maçlara kalmaz tahminim 33'ncü hafta iç sahadaki Sivasspor maçında şampiyonluğu kutlarız. 2012-13 sezonunda da yine bir Sivasspor maçında kutlamıştık bir benzeri olur.Ben de derbiye kadar puan puana olacağımızı tahmin ediyorum.Hakemlerin etkisi öyle hafife alınacak 1 etki değil reis.Boey'e verilen 1 kırmızı kartla bizi durdurdular o maçta.Temkinli olalım her maç maç maç kazanarak gidelim..
İnşallah reiste ben hep hakemlerden çekinirim..O maçlara kalmaz tahminim 33'ncü hafta iç sahadaki Sivasspor maçında şampiyonluğu kutlarız.
Bu çok kötü oldu
akillandiklari yok elestirel zeki taraftar mesaj atiyor sadeceAkillanmislar gibi
Kadıköy de oynadığımız derbide Halil Umut Meler denedi maç boyu tüm faul ve sarı kartları aleyhimize verdi hatta o maç imkan versek penaltı veya kırmızı da verecekti ama takım fırsat vermiyor çatır çatır oynuyor.İnşallah reiste ben hep hakemlerden çekinirim..