Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.545
- 17.199
- 2.073
Kendi maçlarından çok bizim maçları izledikleri için karıştırmış takımları. Feneri rakip takım zannediyor heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi maçlarından çok bizim maçları izledikleri için karıştırmış takımları. Feneri rakip takım zannediyor heralde.
dün ban yedi sacmalamakdan haha, yahu adam süzme mal, öyle böyle degil. 3 puan i bile hesapliyamiyor.BaY-FB diye bir reis var forumlarında, her postu ayrı efsane. Yozgatla ölümüne kapışırlar
Vay aptal insan seni. O boş saksinin içini neyle doldurdun.. Yazık...
dün ban yedi sacmalamakdan haha, yahu adam süzme mal, öyle böyle degil. 3 puan i bile hesapliyamiyor.
not: oradaki marco van basten bence gs li, benim de acc var. yani orada gercekten baya bizden var gibi xD sampiyon oldugumuzda patlatmak gerek
Aynen tam bu, asiri mal biri, fb nin insan olmus hali
sıkı durun donunuzu da alacazz
Aynen ben de TRT'den tanıyorum, bi poh anladığı da yok zaten, objektif değil.Bu Beşiktaşlı muhabiri gazeteciyi de hiç sevmem.Tam 1 Galatasaray düşmanı.Beşiktaş şampiyonlukta yarışta değilse Fb'yi destekler.Fb'nin bize attığı transfer çalımlarında hep tweet de atmıştı bu reis yav![]()
Kim bu goremiyorumBu Beşiktaşlı muhabiri gazeteciyi de hiç sevmem.Tam 1 Galatasaray düşmanı.Beşiktaş şampiyonlukta yarışta değilse Fb'yi destekler.Fb'nin bize attığı transfer çalımlarında hep tweet de atmıştı bu reis yav![]()
Fatih Doğan..Kim bu goremiyorum
yalnız bunlar 3 yıl aradan sonra ilk şampluğumuzda bu kadar kudurduysa 3 sene 4 sene üst üste olursak ne hale gelecekler acaba