Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaY-FB diye bir reis var forumlarında, her postu ayrı efsane. Yozgatla ölümüne kapışırlar
dün ban yedi sacmalamakdan haha, yahu adam süzme mal, öyle böyle degil. 3 puan i bile hesapliyamiyor.

not: oradaki marco van basten bence gs li, benim de acc var. yani orada gercekten baya bizden var gibi xD sampiyon oldugumuzda patlatmak gerek

dün ban yedi sacmalamakdan haha, yahu adam süzme mal, öyle böyle degil. 3 puan i bile hesapliyamiyor.

not: oradaki marco van basten bence gs li, benim de acc var. yani orada gercekten baya bizden var gibi xD sampiyon oldugumuzda patlatmak gerek

aktiflik biraz az ya, antu’da bitmiş.

neyse ki space odaları falan açıyor bu kuşlar güzel sarıyor

:asd::asd::asd::asd:

Şu muhabbetin öncesi ve devamı çok iyi :hehe::hehe::hehe::hehe:

1678805706512.png

Bu Beşiktaşlı muhabiri gazeteciyi de hiç sevmem.Tam 1 Galatasaray düşmanı.Beşiktaş şampiyonlukta yarışta değilse Fb'yi destekler.Fb'nin bize attığı transfer çalımlarında hep tweet de atmıştı bu reis yav :D
Aynen ben de TRT'den tanıyorum, bi poh anladığı da yok zaten, objektif değil.

Bu Beşiktaşlı muhabiri gazeteciyi de hiç sevmem.Tam 1 Galatasaray düşmanı.Beşiktaş şampiyonlukta yarışta değilse Fb'yi destekler.Fb'nin bize attığı transfer çalımlarında hep tweet de atmıştı bu reis yav :D
Kim bu goremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt