Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    • minimum 100 milyon euro demek. kulüp satılırsa belki ama kimse bu kadar ilk 11 transferi yapamaz. ( gerçekten kaliteli adamlar alınması gerektiğini varsayarak yazıyorum)

bence

altay (tecrübeli bir kaleci transferi daha)

ferdi--- transfer--- zalai ---- jeyden (çocuk iyi mi kötü mü anlamadık henüz)
      -------------ismail--- transfer
      ----emre(irfan can)---arda----transfer
      -------------batsuai (alınabilirse daha iyisi)

jeyden'in yerine de birini sayarsak 4-5 kaliteli transfer ile takım kurulur ve 1 tecrübeli kaleci. Bu da yaklaşık 40-50 milyon demek ama yapacak birşey yok, 15 tane adama 50 vermektense 4-5 adama 50 vermeyi tercih ederim. aslında bende altay, ferdi, emre, arda ve ismail haricinde hepsi satılsın taraftarıyım lakin gerçekçi olmak gerek.

• minimum 100 milyon euro demek. kulüp satılırsa belki ama kimse bu kadar ilk 11 transferi yapamaz. ( gerçekten kaliteli adamlar alınması gerektiğini varsayarak yazıyorum)

bence

altay (tecrübeli bir kaleci transferi daha)

ferdi--- transfer--- zalai ---- jeyden (çocuk iyi mi kötü mü anlamadık henüz)
      -------------ismail--- transfer
      ----emre(irfan can)---arda----transfer
      -------------batsuai (alınabilirse daha iyisi)

jeyden'in yerine de birini sayarsak 4-5 kaliteli transfer ile takım kurulur ve 1 tecrübeli kaleci. Bu da yaklaşık 40-50 milyon demek ama yapacak birşey yok, 15 tane adama 50 vermektense 4-5 adama 50 vermeyi tercih ederim. aslında bende altay, ferdi, emre, arda ve ismail haricinde hepsi satılsın taraftarıyım lakin gerçekçi olmak gerek.

Onca yabancı aldılar hepsi boş mu kanka

Özellikle crespo fena değildi sanki.

yakışmadı şg hocam
:D
senol-gunes-besiktas-2-jpg.197338

Geçen hafta rüya gördüm fenere harbi harbi 6 tane atıyorduk arenada elinizde başka bişeyde kalmadı diyip kafa yapıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt