Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullerim Durmaz: Ben ne alaka...

Abdülkerim durmaz nerden cikti?

Güvenc kurtar hakkinda yorum yaptim ben. Ki bu ilk yanlis yorumu degil, gecmiste de rezalet aciklamalari var. Futboldan gram cakmiyor herif.

Hee Abdülkerim Durmaz adamdır evet.

Can'ın paylaştığı video sanmıştım dün gördümdü... Güvenç Kurtar konusunda ne söyleseniz az adamın nasıl teknik direktörlük yaptığına hayret ediyorum ben.

Da tam bunu derken sayın CNBYK Abdülkerim Durmaz ile ilgili videoyu paylaşmış. Esefle belirtiyorum ki mesajındaki istihzai yaklaşım son derece talihsiz... 105000 küsur mesajın var @Can BÜYÜK ... işim de yok zaten. Geçmişine gidersem daha talihsiz açıklamalarını bulurum. Beni Düşman Edinme!!!!! Sen heisenberg'sen bana da hamza(1+hamza) derler...

Can'ın paylaştığı video sanmıştım dün gördümdü... Güvenç Kurtar konusunda ne söyleseniz az adamın nasıl teknik direktörlük yaptığına hayret ediyorum ben.

Da tam bunu derken sayın CNBYK Abdülkerim Durmaz ile ilgili videoyu paylaşmış. Esefle belirtiyorum ki mesajındaki istihzai yaklaşım son derece talihsiz... 105000 küsur mesajın var @Can BÜYÜK ... işim de yok zaten. Geçmişine gidersem daha talihsiz açıklamalarını bulurum. Beni Düşman Edinme!!!!! because I am the REAL one who knocks...

Bulursan bul Allah Allah.

Fenerli bir angut için bu kadar mücadele vermen düşündürücü künkman.

Cango en iyi ve en keyifli fbli

Parallel hayatta kardes olurduk Crixusle Spartacus gibi

Hepiniz koalisyon kursanız yine düzeltmezsiniz.
Nedeni de çok basit sizin taraftarınızın zihniyeti bozuk, başarılı ol ne olursal ol diye bakıyor, başarısızlıkta ise götünden bahane uydurup çarkın devam etmesini sağlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt