Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdullerim Durmaz: Ben ne alaka...
Abdülkerim durmaz nerden cikti?
Güvenc kurtar hakkinda yorum yaptim ben. Ki bu ilk yanlis yorumu degil, gecmiste de rezalet aciklamalari var. Futboldan gram cakmiyor herif.
Hee Abdülkerim Durmaz adamdır evet.
Can'ın paylaştığı video sanmıştım dün gördümdü... Güvenç Kurtar konusunda ne söyleseniz az adamın nasıl teknik direktörlük yaptığına hayret ediyorum ben.
Da tam bunu derken sayın CNBYK Abdülkerim Durmaz ile ilgili videoyu paylaşmış. Esefle belirtiyorum ki mesajındaki istihzai yaklaşım son derece talihsiz... 105000 küsur mesajın var @Can BÜYÜK ... işim de yok zaten. Geçmişine gidersem daha talihsiz açıklamalarını bulurum. Beni Düşman Edinme!!!!! because I am the REAL one who knocks...
Kahrolsun insancıl kişiliğim ezilenden üzülenden tarafım hep...Bulursan bul Allah Allah.
Fenerli bir angut için bu kadar mücadele vermen düşündürücü künkman.
Ağlayın
ali coach mu selahattin baki mi ne bizim yoğurt yiyişimiz farklı demişti oradanBu yogurtcu geyigi nereden geliyor?
Bunlar yaptıkları transferler sonrasında bizim yoğurt yiyişimiz farklıdır diye konuşuyorlardı ona gönderme.Bu yogurtcu geyigi nereden geliyor?
Falcolu stumpflu kadro ile 4 1 koyduğumuzda sampiyonda olmuştukfener'i deplasmanda yendiğimiz sezonlarda hiç şampiyon olamıyoduk. o maça şampiyon çıkarsak içlerinedn geçeriz heralde
Her fırsatta defalarca bizim yoğurt yeyişimiz farklı diye açıklama yapıyorBu yogurtcu geyigi nereden geliyor?
Her fırsatta defalarca bizim yoğurt yeyişimiz farklı diye açıklama yapıyor
ali koç v1.1 olur en fazla sadettindenAli koca hanceri saplamis
Aciklamalari falan mantikli buluyorum ama fbye giden mallasiyorali koç v1.1 olur en fazla sadettinden
Bu dediklerin olacak Ve elini kolunu sallaya sallaya arena'dan cikacaksin aynen kardeşimPaylaşmayayım paylaşmayayım dedim ama geçen hafta sonunun stresinizi boşaltmanız için şuraya şu herifi bırakayım, adını da siz koyun. Ruh hastası, çürük zihniyetli herif.
Ekli dosyayı görüntüle 201646