Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.079
- 15.832
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çayı püskürüyodum reis yav
Bu çocuklar birkaç seneye has cimbomlu olurlar.
Rıdvan'ın 4 sene boyunca sürekli ekranlarda göreceği forvet Icardi olacak 5 senede 5 şampiyonluk rekorunu alırken belki de Avrupa'da kupa getirirken ağlamaya devam edebilir.Valla nasil tutacagiz bilmiyorum, dogru demis seytan kusu. Kalmak istiyor ama sanirim anlasma olmamis gibi okudum ben Icardi'nin bugun yaptigi aciklamada.
96-20 döneminde Hagi etkisi gibi, umarım Icardi ile de benzer bir dönemi yaşarız.Rıdvan'ın 4 sene boyunca sürekli ekranlarda göreceği forvet Icardi olacak 5 senede 5 şampiyonluk rekorunu alırken belki de Avrupa'da kupa getirirken ağlamaya devam edebilir.
Ümit Özat saçını sarıya boyayacaktıİcardi 20 gol atarsa Anıracak bir eşşek vardı kimdi o ?
Icardi ile beraber Wanda ve çocuklarda İstanbul da yaşamaktan mutlular gibi gözüküyor bence bonservisini rahatlıkla alacağız tek sorun ödeyeceğimiz maaş sonuçta bahsettiğimiz adam da Icardi sorun olmaz böylesi bir futbolcu bu ülke topraklarına kolay kolay düşmezdi. Tarihimizi değiştirecek bir fırsat olarak duruyor egosuz ve takım oyunu oynayan dünya yıldızı...96-20 döneminde Hagi etkisi gibi, umarım Icardi ile de benzer bir dönemi yaşarız.