Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halen bjk nin kadrosu en iyi diyen kuşlar var. Yarin adana sokarsa o argumanda gidecek ellerinden. Alışılmış çaresizliğe kilif uydurmaktan kafayı yediler. Hakemler tarafından itilmeseler biz cekilmesek şuan zaten fark 15 filandi en az. Kendileri de taş çatlasın 5-7 arasi biryerde olurlardı. Kör bunlar kafayı yemiş burunları boktan cikmiyo. 5. senesi bitecek koçun iki transfer haberi saldı ortalığa kuşları mest etti... Böyle böyle yaprağı avucladi bunlar zaten :)

Valla nasil tutacagiz bilmiyorum, dogru demis seytan kusu. Kalmak istiyor ama sanirim anlasma olmamis gibi okudum ben Icardi'nin bugun yaptigi aciklamada.
Rıdvan'ın 4 sene boyunca sürekli ekranlarda göreceği forvet Icardi olacak 5 senede 5 şampiyonluk rekorunu alırken belki de Avrupa'da kupa getirirken ağlamaya devam edebilir.

İcardi 20 gol atarsa Anıracak bir eşşek vardı kimdi o ?

96-20 döneminde Hagi etkisi gibi, umarım Icardi ile de benzer bir dönemi yaşarız.
Icardi ile beraber Wanda ve çocuklarda İstanbul da yaşamaktan mutlular gibi gözüküyor bence bonservisini rahatlıkla alacağız tek sorun ödeyeceğimiz maaş sonuçta bahsettiğimiz adam da Icardi sorun olmaz böylesi bir futbolcu bu ülke topraklarına kolay kolay düşmezdi. Tarihimizi değiştirecek bir fırsat olarak duruyor egosuz ve takım oyunu oynayan dünya yıldızı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt