Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
*69sen %29 gslisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*69sen %29 gslisin
Yalnız bunlar Ankaragücü maçında puan kaybedeceğimize ve o maçta 4-5 oyuncumuzun cezalı duruma düşeceğine kesin inanmışlar. Yoksa sınırdaki oyuncular neden aylardır kart görmesinmiş. Bu maç beklenmiş ve fener bize 3 atacakmış son maç.
Hangi ezikle konuştuysam ağız birkiği yapmış aynı şeyden bahsediyor.
Ne yiyip ne içiyorlar anlamadım ki.
Toplu olarak aynı kafaya ulaşmak için ne yapıyorlar gerçekten bilmiyorum.
eee kendi ağızlarıyla itiraf etmişler o zaman hakemin onları lehine iş yaptığını, ne diye fb haksızlığa uğruyor vb diyorlar o zaman : )Yalnız bunlar Ankaragücü maçında puan kaybedeceğimize ve o maçta 4-5 oyuncumuzun cezalı duruma düşeceğine kesin inanmışlar. Yoksa sınırdaki oyuncular neden aylardır kart görmesinmiş. Bu maç beklenmiş ve fener bize 3 atacakmış son maç.
Hangi ezikle konuştuysam ağız birkiği yapmış aynı şeyden bahsediyor.
Ne yiyip ne içiyorlar anlamadım ki.
Toplu olarak aynı kafaya ulaşmak için ne yapıyorlar gerçekten bilmiyorum.
Ya hepsi herseyin farkında bilmiyolar mi sanıyoruz. Klasik Türk uckagit mantığı işte. Bukadar calisiyo. Bjk fener böyleydi hepte böyle devam edecek. Bizim küçük bir kesm hariç kayrilarak şampiyonluk istemeyiz. O küçük kesimde bunca zamandır yapılanlara karşılık olarak ister yoksa onlarında istiycegini sanmıyorum. Bazilari ne alaka bizim taraftarda Türk aynı degilmi diycek ama Galatasaray taraftarı cidden farklı.eee kendi ağızlarıyla itiraf etmişler o zaman hakemin onları lehine iş yaptığını, ne diye fb haksızlığa uğruyor vb diyorlar o zaman : )
bir fenerlinin normal bir iş yapacağını düşünmen üzdü sayın vekilimYalan... Clickbait... Kucuk civcivleri avlayan bir hesap.. Fifa sitesinde yada hiçbir yerde böyle bir bilgi görmedim
adam fenerli renktaş sorgulaman hataIstatistik neredeymis? G.tunden salliyor adamlar
Ben de sallayayim: Real Madrid taraftarlarinin %69'u Galatasaray'i ikinci takimlari olarak gorduklerini soyluyor.
Rtleyelim
Böyle seylere gerek yok ya
kacirirsa ne olacak
hatay maçına 0 yazmamış. ilginç.