Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir süredir kuşların tepkilerini okuyorum, çoğunluk sürekli “Giresun, İstanbulspor maçları bizi yaktı” diye ağlıyor. Kimsede çıkıp demiyor ki, lan bizim derbilerde golümüz yok, bırak puanı. Sanırsın derbileri aldılar iş Giresunlara falan kaldı

10 kişi kalan bjkye karşı 2 penaltı kazandılar
4 yediler

hala daha zırlıyorlar hakem makem diye :asd:

Katılmıyorum, sen şampiyonluk için rakiplerinle derbilerde çekişiyorsun. Kazanırsın, berabere kalır, kaybedersin, mesele o değil, mesele senin o 6 puanlık maçlarda sahadan silinmen varlık gösteremeden. Aynı Giresun’a bizde içeride yenildik, bunlar ucuz bahane.
Ya derbilerde çekişiyorsun da onlar ayar olarak sana denk takımlar. Sen küme düşen ve potadaki Ümraniye, İstanbul ve Giresun’a 9 puan bırakmışsın. Giresun’a Kadıköy’de yenilmişsin. Orada kazanamamışsın. Galatasaray’a yenilmen, yanlış taktik veya dizilişle çıktıysan sahadan silinmen de normal ama bu takımlara bu kadar puan kaybetmen anormal.

şu adamlar utanmadan halen futboldan anlıyorum diye yorumculuğu devam eder. Yetmez bunlari izleyen binlerce akilsiz insan var ve halen izlemeye devam eder. Biz niye böyle aptal bir milletiz...
Kaya denen sarhoşun bu hükümet döneminde bile trt ye çıkmasına hayret ediyorum

Rte’yi ödullendirmek icin basak fenere koyar gibi geliyor finalde

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bunların medyası çok yüzsüz, çok ahlaksız

Yarın Pulisic'i alsak atacakları manşeti görebiliyorum:

'Hasret bitiyor... Pensilvanyalı Cimbom'a geliyor...'

Ya derbilerde çekişiyorsun da onlar ayar olarak sana denk takımlar. Sen küme düşen ve potadaki Ümraniye, İstanbul ve Giresun’a 9 puan bırakmışsın. Giresun’a Kadıköy’de yenilmişsin. Orada kazanamamışsın. Galatasaray’a yenilmen, yanlış taktik veya dizilişle çıktıysan sahadan silinmen de normal ama bu takımlara bu kadar puan kaybetmen anormal.
Haklısın ama kaçırdığın bir detay var. Iç saha derbilerinde fark yediler. Dış saha derbilerini kaybetmek kabul edilebilir. Ama iç sahada direk rakiplerinin birinden 3, diğerinden 4 yersen, sonra Giresunspor ve İstanbulspor seni şampiyonluktan eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt