- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Çok şükür değiliz.taraftarı olsam utançtan yerin dibine girerdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür değiliz.taraftarı olsam utançtan yerin dibine girerdim
Hayır. Diğer sporlarda yaklaşılması zor sayıda başarılarımız mevcut.galatasaray türkiye'nin en büyük futbol kulübü, fenerbahçe spor kulübüdür.
Hayır. Diğer sporlarda yaklaşılması zor sayıda başarılarımız mevcut.
Stoperlerin bir mac bile oynamadi ama en iyisi tamamgeçen yılda hep böyle üstündü onların kadrosu, yineböyle başlıyoruz
![]()
Kadın basketboltekerlekli sandalye hariç hangisi var.
Kadın basketbol
Erkek basketbol
Kürek
Sutopu benim bildiklerim
Fenerin gram başarısı mı vardı ülker spor ile birleştirdiler baskette.tarihsel olarak 3'ünde gerideyiz, güncel olarak 3'ünde komik şekilde gerideyiz, fener'in sutopu var mı bilmiyorum ama olsa enka değil onlar bizi geride bırakırdı son yıllarda diye düşünüyorum. tabi saran'ın tekerlekli sandalyede geriden gelip bizi geçmesi gibi sutopunda da zengin bi fenerli enka'ya el atmadıysa.
türkiyeye basketbolu getiren kulüp biziz. İstanbul basketbol liginde (şu anki ligten önce oynanan) 15 şampiyonluğumuz var, Fenerin 7.tarihsel olarak 3'ünde gerideyiz, güncel olarak 3'ünde komik şekilde gerideyiz, fener'in sutopu var mı bilmiyorum ama olsa enka değil onlar bizi geride bırakırdı son yıllarda diye düşünüyorum. tabi saran'ın tekerlekli sandalyede geriden gelip bizi geçmesi gibi sutopunda da zengin bi fenerli enka'ya el atmadıysa.
ve sanki türkiye de diğer branşlarda fb açık ara yapmış gibi algı var, yanılmıyorsam aziz başkan geldiğin zamandı, basketbol hanımlar da biz 12 onlar 1 şampiyonluğu vardı sonra arka arkaya şampiyon olup öne geçtilertürkiyeye basketbolu getiren kulüp biziz. İstanbul basketbol liginde (şu anki ligten önce oynanan) 15 şampiyonluğumuz var, Fenerin 7.
basketbol süperliginde de 5 şampiyonluğumuz var. Fenerin ise Ülkerle birleşmeden önce 1 şampiyonluğu var.
erkek voleybolda 4 şampiyonluğumuz var fenerin 5. şuanki ligten önce oynanan istanbul voleybol liginde ise G.Saray 16 - Fenerbahçe 10
kadınlar voleybolda da istanbul ligi fb: 11- eczacıbaşı:11 - G.Saray: 7
Türkiye'de bütün sporlarda Galatasaray öncüdür.
sonraki yıllarda fenerbahçenin bu amatör branşlara para harcayıp bizi geçmesi de futboldaki ezikliklerinden kaynaklı zaten.
Kadın basketbolda 99 yılına kadar hiç şampiyonluğu yoktu fenerin, yanlış hatırlamıyorsam bizim takımdan oyuncuları transfer edip şampiyon oldular. Sonrasında da kadın basketbol için çok fazla para harcayıp yıllarca şampiyon oldular ama bu kadar harcamaya rağmen euroligi ellerinden alıp ilk Avrupa şampiyonu yine biz oldukve sanki türkiye de diğer branşlarda fb açık ara yapmış gibi algı var, yanılmıyorsam aziz başkan geldiğin zamandı, basketbol hanımlar da biz 12 onlar 1 şampiyonluğu vardı sonra arka arkaya şampiyon olup öne geçtiler
türkiyeye basketbolu getiren kulüp biziz. İstanbul basketbol liginde (şu anki ligten önce oynanan) 15 şampiyonluğumuz var, Fenerin 7.
basketbol süperliginde de 5 şampiyonluğumuz var. Fenerin ise Ülkerle birleşmeden önce 1 şampiyonluğu var.
erkek voleybolda 4 şampiyonluğumuz var fenerin 5. şuanki ligten önce oynanan istanbul voleybol liginde ise G.Saray 16 - Fenerbahçe 10
kadınlar voleybolda da istanbul ligi fb: 11- eczacıbaşı:11 - G.Saray: 7
Türkiye'de bütün sporlarda Galatasaray öncüdür.
sonraki yıllarda fenerbahçenin bu amatör branşlara para harcayıp bizi geçmesi de futboldaki ezikliklerinden kaynaklı zaten.
Bir gün Vakıfbank ve Efes'in sahipleri fanatik Galatasaray'lı biri olup birleşme kararı alırsa mevcut durum eşitlenir. Özel şirketler ile bir spor kulübünün eşit şartlarda yarışması zor. Acıbadem ve Ülker tüm altyapı organizasyonlarını Fenerbahçe'ye verdi. O yüzden rahatlar.35 yıl önce de biz futbolda beşiktaş ve fenerbahçe'nin çok gerisindeydik. derwall gelip adım attı ama istikrarlı başarı ve aradaki farkın kapanması anca imparatorla başladı. 30 yılda 15 şampiyonluk gibi acayip bi dönem olmasa fener'in 5 yıldız dangalaklığı yapmasına bile ihtiyacı olmazdı.
galatasaray'ın geçmişiyle değil bugünüyle alakalı konuşuyorum zaten. euroleague kazanan kadın takımını eurocup'ta oynatan, 2 kuruş katılım parası için eurocup şampiyonu erkek takımını ise şampiyonlar ligi gibi abuk organizasyona sokan bir kulübüz. gelecek sene için spor kulübü olarak ezeli rakibimizle hiçbir major amatör branşta rakip olacak bir vizyon ve projeye bile sahip değiliz.
kimse kusura bakmasın amatör branşlarda öncü olarak biz sayılsak da son 25 yılda aziz yıldırım'ın atılımlarıyla, faruk süren'in futboldan sonraki en büyük fark yarattığı kadın basketbol dahil ezeli rakibimizin genel toplamda bir gömlek, güncel durumda ise fersah fersah gerisindeyiz. bunu düzeltmek için bir adım atıp en azından ünal aysal dönemi kadar kaydadeğer bir rakip olabilirsek farklı şeyler konuşabilirz, şu an için durum bundan ibarettir.
Bir gün Vakıfbank ve Efes'in sahipleri fanatik Galatasaray'lı biri olup birleşme kararı alırsa mevcut durum eşitlenir. Özel şirketler ile bir spor kulübünün eşit şartlarda yarışması zor. Acıbadem ve Ülker tüm altyapı organizasyonlarını Fenerbahçe'ye verdi. O yüzden rahatlar.
Stadın yanı için düşünülen yeni salon projesi gerçekleşirse seyirci katılımıyla birlikte ciddi bir çıkışa çekilecek Basketbol ve Voleybol bence. Kadın Voleybol milli takımının başarılı olması izleyiciyi de etkiliyor mesela. Ben de bir kaç sene öncesinden daha çok ilgi duyuyorum Voleybol'a. Salonumuz olursa maçlara da giderim. Benim gibi düşünen insanlar da vardır. Zamanla oturacaktır rayına.valla karşıyaka kadar şubenin üstüne eğilip eli yüzü düzgün koçla hemen her sene iyi kötü rakip olabilsek bana yeter, fazlasında çok gözüm yok.