Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir gün Vakıfbank ve Efes'in sahipleri fanatik Galatasaray'lı biri olup birleşme kararı alırsa mevcut durum eşitlenir. Özel şirketler ile bir spor kulübünün eşit şartlarda yarışması zor. Acıbadem ve Ülker tüm altyapı organizasyonlarını Fenerbahçe'ye verdi. O yüzden rahatlar.
Bunların yanında ciddi bir para da koyuyorlar ki bizde olsa mali genel kurullarda içinden geçilir yönetimin. Amatör branşlarda adı üstünde amatör ruh olmalı. Türk gencini spora teşvik etmeli. Mevcut düzende yerli oyuncular bile devşirmelerden oluşuyor neredeyse. Yüksek maliyetli ego tatmininden başka bir şey değil.

Stadın yanı için düşünülen yeni salon projesi gerçekleşirse seyirci katılımıyla birlikte ciddi bir çıkışa çekilecek Basketbol ve Voleybol bence. Kadın Voleybol milli takımının başarılı olması izleyiciyi de etkiliyor mesela. Ben de bir kaç sene öncesinden daha çok ilgi duyuyorum Voleybol'a. Salonumuz olursa maçlara da giderim. Benim gibi düşünen insanlar da vardır. Zamanla oturacaktır rayına.

valla fener'in futbolu gibi bu eski başarılara bakıp günün yetersizliliğini kabul etmeyen liseliler olmasa çok daha erken atılım yapabilirdik. amatör branşlar sportif aş'den çıkartılıp isim hakkı tutulsa ülker kadar abuk olmasa da biz de iyi galatasaraylıların kendi özel girişimlerine yatırımlarıyla bugün çok farklı seviyelerde olabilirdik. önce rahmetli mustafa cengiz, sonra sanırım burak elmas bunu denedi, ikisi de red aldı. dediğin gibi bu yönetimin vaat ettiği spor salonu yapılırsa belki farklı bi yere doğru ilerleyebiliriz ama arena'dan önceki stad projeleri gibi bunun da kaç yönetimdir ortada olduğunu düşünürsek şimdilik temkinli olmakta fayda var.

Bakın ben 40 yaşındayım. Bizim jenerasyonun cocukluğunda ve gençliğinde 1 tane hatırladığım paralı yönetici yoktu. Yöneticiler lise ve sporculardan geliyordu genellikle. Suyun karşısında ise geçmiş dönemde nispeten bizden basarılı sezonları olması şampiyonluk sayılarında önde olmaları sebebiyle 60/70/80 döneminde doganların ağırliklı fb li olduğunu görürsünüz. O dönemin iş insanları özellikle ali şen ve aziz yıldırım döneminde kuluplerine para kaynağı oldular. Benim jenerasyonum Manchester galibiyetinin geldiği avrupa başarısı ile Galatasaraylı oldu. O dönemin çocukları şimdi Erden Timur gibi iş hayatında yer edinen insanlar oldular. Yani senelerce ülker/kığılı/şahenk gibi para kaynağı olan adamların ikamelerini biz yeni yeni buluyoruz kulubümüzde. 2000lerde bu döngü tamamen bizim lehimize döndü düsünün Uefayı aldığımızda 7 yaşında olan çocuklar bugun 30 yaşında iş hayatında büyüyen Galatasaraylı iş insanları.O sebeple bizim önümüzü açık olarak görüyorum. Yeni Erden Timurlar bularak devam edeceğiz. Allah ömür versin daha nice başarıları görecegimize eminim.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

35 yıl önce de biz futbolda beşiktaş ve fenerbahçe'nin çok gerisindeydik. derwall gelip adım attı ama istikrarlı başarı ve aradaki farkın kapanması anca imparatorla başladı. 30 yılda 15 şampiyonluk gibi acayip bi dönem olmasa fener'in 5 yıldız dangalaklığı yapmasına bile ihtiyacı olmazdı.

galatasaray'ın geçmişiyle değil bugünüyle alakalı konuşuyorum zaten. euroleague kazanan kadın takımını eurocup'ta oynatan, 2 kuruş katılım parası için eurocup şampiyonu erkek takımını ise şampiyonlar ligi gibi abuk organizasyona sokan bir kulübüz. gelecek sene için spor kulübü olarak ezeli rakibimizle hiçbir major amatör branşta rakip olacak bir vizyon ve projeye bile sahip değiliz.

kimse kusura bakmasın amatör branşlarda öncü olarak biz sayılsak da son 25 yılda aziz yıldırım'ın atılımlarıyla, faruk süren'in futboldan sonraki en büyük fark yarattığı kadın basketbol dahil ezeli rakibimizin genel toplamda bir gömlek, güncel durumda ise fersah fersah gerisindeyiz. bunu düzeltmek için bir adım atıp en azından ünal aysal dönemi kadar kaydadeğer bir rakip olabilirsek farklı şeyler konuşabilirz, şu an için durum bundan ibarettir.
Futbol dışında hangisinde başarımız var diye sordun anladım ben o yüzden rakamları vermeye çalıştım. Hepsinde başarımız var. Son yıllarda geriye düştüğümüzü inkar edemem zaten de sanki senin futbol dışında hiç bir branşta başarımız yok dediğini anladım ben.

Futbol dışında hangisinde başarımız var diye sordun anladım ben o yüzden rakamları vermeye çalıştım. Hepsinde başarımız var. Son yıllarda geriye düştüğümüzü inkar edemem zaten de sanki senin futbol dışında hiç bir branşta başarımız yok dediğini anladım ben.
Şöyle bir şey hatırlıyorum kadın basketbolunda fb eeedeyse 10 sene üst üste şampiyon olup bizi anca geçmişti

Yanliz Rashica nin defansi cok önemliydi adam önde arkada heryerde yardim ediyor Insallah 5-6m bitiririz

35 yıl önce de biz futbolda beşiktaş ve fenerbahçe'nin çok gerisindeydik. derwall gelip adım attı ama istikrarlı başarı ve aradaki farkın kapanması anca imparatorla başladı. 30 yılda 15 şampiyonluk gibi acayip bi dönem olmasa fener'in 5 yıldız dangalaklığı yapmasına bile ihtiyacı olmazdı.

galatasaray'ın geçmişiyle değil bugünüyle alakalı konuşuyorum zaten. euroleague kazanan kadın takımını eurocup'ta oynatan, 2 kuruş katılım parası için eurocup şampiyonu erkek takımını ise şampiyonlar ligi gibi abuk organizasyona sokan bir kulübüz. gelecek sene için spor kulübü olarak ezeli rakibimizle hiçbir major amatör branşta rakip olacak bir vizyon ve projeye bile sahip değiliz.

kimse kusura bakmasın amatör branşlarda öncü olarak biz sayılsak da son 25 yılda aziz yıldırım'ın atılımlarıyla, faruk süren'in futboldan sonraki en büyük fark yarattığı kadın basketbol dahil ezeli rakibimizin genel toplamda bir gömlek, güncel durumda ise fersah fersah gerisindeyiz. bunu düzeltmek için bir adım atıp en azından ünal aysal dönemi kadar kaydadeğer bir rakip olabilirsek farklı şeyler konuşabilirz, şu an için durum bundan ibarettir.

Sayın Jel,
Glukoz şurubunu azaltalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah aşkına burayı donatalım. Hesabı olanlar atsın çok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt