Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.640
- 29.097
- 2.993
Irkçılık =zencilere hakaret etmek demek yani. Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.Zencilere ırkçılık mı var Türkiye’de?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irkçılık =zencilere hakaret etmek demek yani. Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.Zencilere ırkçılık mı var Türkiye’de?
Konudaki Fenerli arkadaş zenci ya, ona cevap verdim, sen yanlış anlamış olabilirsin.. zenci ırkçılığı bence yok Türkiye’de genelde pozitif ayrımcılık yapılır. Son zamanlarda değiştiyse onu bilemem 2 yıldır Londra’dayım. Her neyse..Irkçılık =zencilere hakaret etmek demek yani. Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
Var. Özellikle Araplara karşı.
Irkçılık sadece siyahilere yapılan bir şey değildir.Araplar zenci mi oluyor ?
Arapların büyük bir kısmı beyaz ırktır
Doğruluk payı yok değil şu an kadromuz dengesiz.
Göreceğiz ligin 2. haftasında dengeyi.Doğruluk payı yok değil şu an kadromuz dengesiz.
Bir maçla olsa o iş Zalgris dediklerini yaptı maalesef neyse bakalım.Göreceğiz ligin 2. haftasında dengeyi.
Zalgiris maçında oynayanların yarısı ideal 11'de olmayacak.Bir maçla olsa o iş Zalgris dediklerini yaptı maalesef neyse bakalım.
arkadaş bu takım geçen senenin şampiyon takımı ne analatıyorsun.. Garip birde hak veriyorsunDoğruluk payı yok değil şu an kadromuz dengesiz.
Bu konuda bir sorun göremiyorum.Var. Özellikle Araplara karşı.
Zalgiris maçında ileri 4 lüden 2, orta ikiliden 0 11 oyuncusu oynadı.Doğruluk payı yok değil şu an kadromuz dengesiz.
Sadece oyunculara mı bağlıyız sonuçta bir sürü maç oynanacak yine gün gelecek bu sayılarda olmayan oyuncular olacak bir standardı olur en azından yakınını oynamayı denersin veya yanından bile geçmeyen bir oyun oynamak absürt. Kaldı ki isimler değişince her şey değişir mi muamma Türkiye ligini dert ederek yazmadım bunları zaten Anadolu takımları bitik durumda kimin nerede oynadığının önemi yok bu isimlerle.Zalgiris maçında ileri 4 lüden 2, orta ikiliden 0 11 oyuncusu oynadı.
bi Zaha gelince Okan idare edemez oldu Zencilere ırkçılık mı var Türkiye’de?