Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irkçılık =zencilere hakaret etmek demek yani. Bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
Konudaki Fenerli arkadaş zenci ya, ona cevap verdim, sen yanlış anlamış olabilirsin.. zenci ırkçılığı bence yok Türkiye’de genelde pozitif ayrımcılık yapılır. Son zamanlarda değiştiyse onu bilemem 2 yıldır Londra’dayım. Her neyse..

Ali Kock şimdi 0 yıldızla oynatacakya... 2 ay sonra komisyonda bunlara nah işareti yapınca eskiye dönüp 3 yıldız alıp sonra "Nasıl aldım ama 3 yıldız birden" havalarına girer

Zalgiris maçında ileri 4 lüden 2, orta ikiliden 0 11 oyuncusu oynadı.
Sadece oyunculara mı bağlıyız sonuçta bir sürü maç oynanacak yine gün gelecek bu sayılarda olmayan oyuncular olacak bir standardı olur en azından yakınını oynamayı denersin veya yanından bile geçmeyen bir oyun oynamak absürt. Kaldı ki isimler değişince her şey değişir mi muamma Türkiye ligini dert ederek yazmadım bunları zaten Anadolu takımları bitik durumda kimin nerede oynadığının önemi yok bu isimlerle.

hele bir de Okan Buruk bu yıldızları yönetemez diyorlar, o fb spacelerinde en az 500 kere duydum bu lafı Zaha geldikten sonra.

Zaha harici yeni oyuncu olarak kim gelmiş yıldız? Zaten hepsi geçen sene bizdeydi :asd: bi Zaha gelince Okan idare edemez oldu

işin komiği hem Zaha’ya çöp, kronik diyorlar akabinde Zaha dünya yıldızı, Okan Buruk bununla baş edemez diyorlar :D

kafanızı seviyim ya

Bizi tek zorlayan durum avrupada devam ederken ligdeki birkaç ters takım.Onun harici avrupada olmasak bu sezon en az 10 puan fark atardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt