Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin forumuna baktim, yani inanilir gibi degil hepsi sizofren, arada tek tuk mantikli seyler soyleyenler var ama onlar da fenerli olmayabilir. gercekten ilginc sosyolojik bir vaka. hani her takimin taraftari subjektif olur kendi takimi disindaki tum takimlara dusman olur diyecegim ama bunlarin durumu gercekten cok ilginc. topyekun kafayi yemis gibiler.

fenerin forumuna baktim, yani inanilir gibi degil hepsi sizofren, arada tek tuk mantikli seyler soyleyenler var ama onlar da fenerli olmayabilir. gercekten ilginc sosyolojik bir vaka. hani her takimin taraftari subjektif olur kendi takimi disindaki tum takimlara dusman olur diyecegim ama bunlarin durumu gercekten cok ilginc. topyekun kafayi yemis gibiler.
Biraz da buraya at da bizde okuyalim rts

Sinsi sinektaşlıların forumlarının ciddiye alınıp buraya taşınmaması bile ne kadar güzel bir ayrıntı değil mi?!

Adamlarla dalga geçmesek bile dalga oluyor, o kadar küçükler.

7754C227-1872-4894-AE98-9BFDF5AD1541.webp039701A1-C02B-4EF3-972C-1C0338D11329.webp

Yediler zaten. Kafayı yemelerinde en büyük etken de başlarındaki koç. Herifler aynı maçta hem şampiyon fb hem yönetim istifa diyebiliyor.

Şu Ayetullah hobit Ahmetti değil mi? sacha Boey gitmek istiyor falan diye sallamış biseyler. Şu herifi keşke biri 3 ay komaya soksa. Nefret ediyorum bu kapcik agizlidan

Şu Ayetullah hobit Ahmetti değil mi? sacha Boey gitmek istiyor falan diye sallamış biseyler. Şu herifi keşke biri 3 ay komaya soksa. Nefret ediyorum bu kapcik agizlidan
Bugüne kadar dayak yememiş olması mucize aslında.

140cm boyuyla 13-14 yaşındaki çocuklara bile karşı koyamaz bu. Ya hiç sokağa falan çıkmıyor ya da korumayla geziyor bu herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt