Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.132
- 6.286
- 983
"Tescilli".Kodumun şikecileri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Tescilli".Kodumun şikecileri.
Biraz da buraya at da bizde okuyalim rtsfenerin forumuna baktim, yani inanilir gibi degil hepsi sizofren, arada tek tuk mantikli seyler soyleyenler var ama onlar da fenerli olmayabilir. gercekten ilginc sosyolojik bir vaka. hani her takimin taraftari subjektif olur kendi takimi disindaki tum takimlara dusman olur diyecegim ama bunlarin durumu gercekten cok ilginc. topyekun kafayi yemis gibiler.
fenerin forumuna baktim, yani inanilir gibi degil hepsi sizofren, arada tek tuk mantikli seyler soyleyenler var ama onlar da fenerli olmayabilir. gercekten ilginc sosyolojik bir vaka. hani her takimin taraftari subjektif olur kendi takimi disindaki tum takimlara dusman olur diyecegim ama bunlarin durumu gercekten cok ilginc. topyekun kafayi yemis gibiler.

Adamların divan kurulunda bile 10-15 kişi vardıSinsi sinektaşlıların forumlarının ciddiye alınıp buraya taşınmaması bile ne kadar güzel bir ayrıntı değil mi?!
Adamlarla dalga geçmesek bile dalga oluyor, o kadar küçükler.

Sirf ziyech icin ajaxi desteklediysen, gene ziyech icin bizi destekle ozaman aslanim
Bunların doğru dürüst forumu yokki zatenSinsi sinektaşlıların forumlarının ciddiye alınıp buraya taşınmaması bile ne kadar güzel bir ayrıntı değil mi?!
Adamlarla dalga geçmesek bile dalga oluyor, o kadar küçükler.
Yediler zaten. Kafayı yemelerinde en büyük etken de başlarındaki koç. Herifler aynı maçta hem şampiyon fb hem yönetim istifa diyebiliyor.fenerin forumuna baktim, yani inanilir gibi degil hepsi sizofren, arada tek tuk mantikli seyler soyleyenler var ama onlar da fenerli olmayabilir. gercekten ilginc sosyolojik bir vaka. hani her takimin taraftari subjektif olur kendi takimi disindaki tum takimlara dusman olur diyecegim ama bunlarin durumu gercekten cok ilginc. topyekun kafayi yemis gibiler.
Bugüne kadar dayak yememiş olması mucize aslında.Şu Ayetullah hobit Ahmetti değil mi? sacha Boey gitmek istiyor falan diye sallamış biseyler. Şu herifi keşke biri 3 ay komaya soksa. Nefret ediyorum bu kapcik agizlidan