Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baban bile olsa Fenerli ve Beşiktaşlılarla futbol konusunda muhatap olmicaksın, en saygın adamları bile mevzu futbol olunca 25 ayküya düşüyorlar.
Sabahleyin babam Galatasaray'ın fetöcü olduğunu söyledi. Tüm sakinliğimle bana isim ver dedim. Hakan Şükür, Arif falan dedi. Yönetici ismi söyle dedim. Cevap yok. Tüm sakinliğimle Aziz Yıldırım'ın Zekeriya Öz ile fotoğraflarını gösterdim. Hayatımda görmedim duymadım, montaj deyip durdu. Fenerbahçe'nin Cumhuriyetin bekçisi olduğundan girdi, Aziz Yıldırım'ın Feto ile mücadele ettiğini söyledi.
Sonra ben kendime çok kızdım. 77 yaşındaki adamla neden uğraşıyorsun dedim kenara geçtim :)

Sabahleyin babam Galatasaray'ın fetöcü olduğunu söyledi. Tüm sakinliğimle bana isim ver dedim. Hakan Şükür, Arif falan dedi. Yönetici ismi söyle dedim. Cevap yok. Tüm sakinliğimle Aziz Yıldırım'ın Zekeriya Öz ile fotoğraflarını gösterdim. Hayatımda görmedim duymadım, montaj deyip durdu. Fenerbahçe'nin Cumhuriyetin bekçisi olduğundan girdi, Aziz Yıldırım'ın Feto ile mücadele ettiğini söyledi.
Sonra ben kendime çok kızdım. 77 yaşındaki adamla neden uğraşıyorsun dedim kenara geçtim :)
Sağlıklı nice güzel ömürleri olsun sizlerle birlikte.

Çok teşekkür ederim. O kadar tatlı siniri var ki ama bazen sinirleniyorum. Resmen Fenerbahçe basınının dezenformasyonlarina inanmış.
Maalesef o konuda yapacak pek bir şey yok. Sonuçta o da taraf, kendi tarafından bakıp değerlendiriyor. Yine de bazen tatlı oluyor böyle atışmalar. :)

Öneri:

„Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler“​

Yerine

„Diğer Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler“​

Fatih Terim: "Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt