- 17 Eylül 2018
- 20.452
- 23.368
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir insan bir oyuncu için nasıl olur da utanmadan "sakatlanır inş" der yahu?
Nasil takip etmis bizim forumu fredi simanskiyi gec sabah aksam crespo zayts övenler var forumda...
şimanski yi fb almadan önce tanıyosa neyim
Sabahleyin babam Galatasaray'ın fetöcü olduğunu söyledi. Tüm sakinliğimle bana isim ver dedim. Hakan Şükür, Arif falan dedi. Yönetici ismi söyle dedim. Cevap yok. Tüm sakinliğimle Aziz Yıldırım'ın Zekeriya Öz ile fotoğraflarını gösterdim. Hayatımda görmedim duymadım, montaj deyip durdu. Fenerbahçe'nin Cumhuriyetin bekçisi olduğundan girdi, Aziz Yıldırım'ın Feto ile mücadele ettiğini söyledi.Baban bile olsa Fenerli ve Beşiktaşlılarla futbol konusunda muhatap olmicaksın, en saygın adamları bile mevzu futbol olunca 25 ayküya düşüyorlar.
Sağlıklı nice güzel ömürleri olsun sizlerle birlikte.Sabahleyin babam Galatasaray'ın fetöcü olduğunu söyledi. Tüm sakinliğimle bana isim ver dedim. Hakan Şükür, Arif falan dedi. Yönetici ismi söyle dedim. Cevap yok. Tüm sakinliğimle Aziz Yıldırım'ın Zekeriya Öz ile fotoğraflarını gösterdim. Hayatımda görmedim duymadım, montaj deyip durdu. Fenerbahçe'nin Cumhuriyetin bekçisi olduğundan girdi, Aziz Yıldırım'ın Feto ile mücadele ettiğini söyledi.
Sonra ben kendime çok kızdım. 77 yaşındaki adamla neden uğraşıyorsun dedim kenara geçtim![]()
Çok teşekkür ederim. O kadar tatlı siniri var ki ama bazen sinirleniyorum. Resmen Fenerbahçe basınının dezenformasyonlarina inanmış.Sağlıklı nice güzel ömürleri olsun sizlerle birlikte.
Maalesef o konuda yapacak pek bir şey yok. Sonuçta o da taraf, kendi tarafından bakıp değerlendiriyor. Yine de bazen tatlı oluyor böyle atışmalar.Çok teşekkür ederim. O kadar tatlı siniri var ki ama bazen sinirleniyorum. Resmen Fenerbahçe basınının dezenformasyonlarina inanmış.
Fener işte bu. Ayrıcalık alarak, futbol oynamadan kral olayım isteyen boş beleş bir topluluk.
Şimanskinin gol atamadığı maçlarda göreceğim bunları adam casper gibi dolanıyor sahada tadic zaten saldı cengiz gece hayatına akmaya başlamıştır çoktan