Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların son 100 sayfasında toplasan kendi takımlarıyla alakalı mesaj yok bu ne yanmışlık bu ne korku. :asd:
Ligi fener alabilir
Gayet doğal bir durum da olur
Sonuçta lig bu uzun maraton
Sakatlık cezalısı osu busu hakemi
Bi dünya etmen var

Aday olarak 1. biziz kağıt üzerinde ama cl faktörü hırpalar bizi ,onların avrupa maçları cacık hatta yedek asıllı çıkıyorlar maçlara.

İkincilik cebte olmalı her halükarda
Oturmuş kadro ile belkide geçeriz elemeleri

Manu kötü takimmis saçma sapan takımları yenince adam oldum sanıyorlar. Ben gorecem biraz hücum eden takımlar gelince

Bu Fblilerle futbol muhabbeti yapılmaz.Özellikle son 2-3 yıldır ne diyosalar he he diyerek geçiyom :D 1 tane uzaktan kuzenim var Allah'tan uzaktan kuzenim :D Normal konularda muhabbeti iyi ama iş futbola geçince dangalaklaşmaya başlıyo :D Maçtan önce o kadar fark yiyeceksiziniz Rashford - Casemiro - Varane gibi oyuncular var diyodu.Maç bitti aradım ne oldu lan yaprrrraaaağım hani fark yiyoduk dedim bu sefer de futbolcular hocayı yemeye çalıştılar falan filan diye kıvırmaya çalıştı hiç kıvıramazsın öyle kolay kolay dedim :D Bu sefer de Bayern Münih maçında görüşecez diyo :D İnşallah şu Bayern Münih maçlarından fark yemeyiz de hatta 1 maçtan puan alırsak ben bunla ne başak geçerim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt