- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.222
- 2.433
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi şimdi oynayın konferans liginizde.
tolga73 · 20dk
GS bu kupayı kazandı.
Yıllardır başımıza kakılıyor.
Kupa 3.
Şampiyon Kulüpler
Kupa Galipleri
UEFA
Şampiyonlar Ligi
Avrupa Ligi
Konferans Ligi.
bizde de böyle bir sroun var ama hayri başkan - bunlar gibi değil ama bizde beraberlik ya da yenilgi olunca 15 tane futbolcu konusu ve Okan Buruk konusu hemen "gitsin hemen - tamamı zarar" modu oluyor.altı üstü 1 maç kaybedince yine kafayı yediler
Maç sonunda bayern forumundan enstanteler nasip eyle bu başlıkta yarabbi!
bu işler duayla olmazMaç sonunda bayern forumundan enstanteler nasip eyle bu başlıkta yarabbi!
ne diyeceğiz? yenilirsek uefadaki bayern münih lobisi yüzünden mağlup olduk mu diyeceğiz? hıyar kuş sürüleri gibi.bu forumdan da yapabiliriz o enstanteneyi sanki
dini şakalar yapmayınızHocam şimdi burada kime diyeceği önemli. Burada Kerem faktörünü kullanmalıyız diye düşünüyorum. Dün Mertens bismillah falan diyordu ama geçmişine bakınca pek sanmıyorum işe yarayacağını.
dini şakalar yapmayınız
Almancam a2 seviyesinde. Senin için sabaha kadar çevirim forumlarını EmrahMaç sonunda bayern forumundan enstanteler nasip eyle bu başlıkta yarabbi!
seni yormam onun için. Aslan gibi Almanya da yaşayan renktaşlar var.Almancam a2 seviyesinde. Senin için sabaha kadar çevirim forumlarını Emrah![]()
benim de Mertens ten kalır yanım yoktur.Hocam şimdi burada kime diyeceği önemli. Burada Kerem faktörünü kullanmalıyız diye düşünüyorum. Dün Mertens bismillah falan diyordu ama geçmişine bakınca pek sanmıyorum işe yarayacağını.
Sane'ye sövmeleri hoş değil.