Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün, 20:57#734
ÖmürKaradeniz61
ÖmürKaradeniz61 isimli Üye şuanda  online konumundadır

reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
ÖmürKaradeniz61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)Üyelik tarihi14.09.2015NeredenTrabzonMesajlar8,926

Teknik direktörleri değiştir şu Galatasaray kadrosunu bile rezil eder bu Abdullah. Okan bizde olsa belki yenilirdik yine ama en azından birşeyler yapardık.

Nasıl bir halde olduklarını size şöyle özetleyeyim siz anlayın. 2 hafta önce Sivas maçı sonrasi lig bitti gs içten karıştı topcular sakat değilken oynatmiyor sizinkiler başka olaylar var daha da puan farki açılır buradan kimse tutamaz bizi siz 2.ligi kaybetmeyin de diyorlardi yakin cevremdeki les fbliler. Bugünkü maclardan sonra citlari çıkmıyor. Kekeme gibi konuşuyorlar seslerindeki korkuyu ben anladım. Bide futbolcuları siz düşünün taraftar böyleyse

Hesabın sahibi adına utandım resmen. Ulan duyanda GS bayrağı açmış sanacak. Adamlar takımlarının hoşaf olduğunu da yenileceklerini de zaten biliyorlar. Eze eze yendiğimiz bir maçta bile algı peşindeler. Kendi sahalarında bize karşı kaleyi bulan tek bir şutu olmayan takımsınız. Penaltımız yenmese var hakemi adil olsa malup olacaktınız, bir de Trabzona kulp arıyorsunuz.

Bazısı da diyorki Uğurcan maçı vermiş. Ulan toplar öyle pis yerlere gitti ki kalecinin sıfır hatası var. Hatta kalede Livakovic olsa 1 gol fazla yemişti.

Gerçekten Rabbim rakibinde omurgalısını, şereflisini versin. Ajdar gibi taraftar profili olan bir camia, ibretlik bir kötülük, fitne oluşumu. Rabbimde her sene sonu bu şikecilerin cezalarını kesiyor ama ders alan mı var? Ulan neden biz bu hale düşüyoruz diyen mi var? İşte sebebi böylesine şeytani bir oluşum olmanız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt