Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi yeterince tatmin olmadım iyice dolduralim burayi

kfy_engin · 12sa
İsterseniz beni forumdan banlayın ama ismail kartal denen zeka özürlü şaşı köpek şu mert yerine oosterwolde'yi bir maç bile oynatmadı, reziller rezili syzmanski'ye her maç katlandı ve krunic denen şeref yoksununu bu takıma aldırdığı için en büyük sorumludur, allah belanı versin colugundan cocugundan bin katıyla çıksın bu yaptıkların beyinsiz anadolu çomarı seni

kfy_engin · 12sa
Okan buruk bizde beyinsiz anadolu çomarı şaşı köpek onlarda olsa en az 15 puan fark atmıştık onlara. Senin ben evveliyatını seveyim, seni oraya getirenlerin de 7 ceddinin bayramda elini öpeyim arap pisliği

Engin reyiz hızını alamamış :D

Akla gelecek her türlü lojik ( psikolojik, sosyolojik, patolojik v.s. ) vakanın canlı emsali bu camia işte. 64 maçta 52-53 tane penaltı kullanmışlar, tinercilerde dahil olmak üzere ligdeki hemen-hemen bütün takımları sponsorluk ayağına kendilerine yancı etmişler, Alanya maçında bile 9 kişi kalmaları gerekirken haksız penaltıyla 1 puan almışlar ama hala eyyamın, utanmazlığın, arsızlığın dibine vuruyorlar. Ey Ali Koç; senden büyük Allah var, onun vaad ettiği ilahi adalet var. 10 senedir yaşadığınız travmanın müsebbibi yediğiniz hurmalardır ama anlayabilene.

Baskı, ıslık yok diyen Fenerlilere şaşırıyorum. Her maçları derbi gerginliğinde geçiyor, izlerken ben ne oluyor bunlara diyorum.

Hakem tacı yanlış verse sahaya atlayacak gibiler.

Bunlar harbi mal..Batshuayinin eline çarpan topa penaltı diye 40 bin kişi uguldadi 1 dk :asd:

Fener taraftarının özeti keskin sirke küpüne zarar, bunlar o kadar ufak tefek olaylara aşırı tepkiler veriyorlar ki sahada oynayan oyuncu da ekstra tribe giriyor. Bu olayı çözemedikleri sürece şampiyonluk falan imkansız şeyler bunlar için.

Bruce Wayne · 12sa
Adamcılık yapmayıp her maçta Mert Hakan, King ve Umut Nayır yerine Kent, Emre Mor gibi adamları oynatıp hazır tutsaydı şimdi kenarda iki tane hamle oyuncumuz olacaktı...
Giymiş bir boğazlı kazak, bir de bir boktan anlıyormuş havası katsın diye dijital saat takmış, eli çenesinde baykuş gibi izliyor kenarda...
Bu adamın çapı anca Samandıra'da bekçilik yapmaya yeter...
Önüne kağıt koyacaksın şunları içeri al, şunları alma diyeceksin...
Elinde telsizle beklesin kapıda...

Üstat ileri tespitlerinden ötürü maalesef banlanmış ya. Boldlu kısım güldürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt