- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
gibi'deki ersoy meydana çıkmış yine
1.20 den sonra
yeter ya çıkar şu beyaz gazağı yeaaa

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu adamı ciddiye alamıyorum ben.
tahminim ulaşırsın ama illegal olurBu arada fenerbahçeli tüm arkadaşlarım hakemler tff ve mhk sizi ittirdi,
Normalde 10 puan önde olmalıydık diye düşünüyorlar. Onlar süper oynamışlar biz ittirilerek buralara gelmişizKeşke şu kafa yapısına ulaşabilsek, toz pembe bir dünyada yaşıyorlar cidden.
Açıkçası tvde geriliyorum. İmdb 8 puanlı gerilim filmi izler gibi hissiyatta oluyorumBaskı, ıslık yok diyen Fenerlilere şaşırıyorum. Her maçları derbi gerginliğinde geçiyor, izlerken ben ne oluyor bunlara diyorum.
Hakem tacı yanlış verse sahaya atlayacak gibiler.
Rakibimin rakibi dostumdur düsturunu benimseBu adamı ciddiye alamıyorum ben.
Objektif olduğu için değil Ali Koç'tan nefret ettiği için böyle konuşuyor kaç zamandır. Bunun TV yorumculuğu dönemini de biliyoruz.
Öyle bir algı oluşturdular ki hakem hata yaparsa değil de artık hakem bunları kayırmazsa ıslıklar duruma geldiler.Baskı, ıslık yok diyen Fenerlilere şaşırıyorum. Her maçları derbi gerginliğinde geçiyor, izlerken ben ne oluyor bunlara diyorum.
Hakem tacı yanlış verse sahaya atlayacak gibiler.
Bu bayağıdır böyle. Geçen sezon da bu sezon da hakem normal alelade maç yönetirken takımları gol atamazsa başlıyorlar koro halinde hakeme sövmeye. Ana, avrat ne gelirse ağızlarına... Bir tane faul görünen pozisyonda düdük çalmasın yeter. Hatta tacı falan vermese o da yeter. Rakiplere de tabii bir güzel sayıyorlar. Gol atarlarsa problem yok pırıl pırıl insanlar.Öyle bir algı oluşturdular ki hakem hata yaparsa değil de artık hakem bunları kayırmazsa ıslıklar duruma geldiler.
Futbolcular inanılmaz hırçın ve sinirli davranıyor.Bu bayağıdır böyle. Geçen sezon da bu sezon da hakem normal alelade maç yönetirken takımları gol atamazsa başlıyorlar koro halinde hakeme sövmeye. Ana, avrat ne gelirse ağızlarına... Bir tane faul görünen pozisyonda düdük çalmasın yeter. Hatta tacı falan vermese o da yeter. Rakiplere de tabii bir güzel sayıyorlar. Gol atarlarsa problem yok pırıl pırıl insanlar.
Ben geçen sezon muydu tam hatırlayamadım, 2 maç arka arkaya ana avrat sövdüler hakeme (maçlarda da hakemlik bir şey yoktu bu arada) dedim bunları görüp de hala bunları kayıran hakeme de yazıklar olsun. Foruma yazdım hatta ama hakemler tarafında değişen bir şey yok tabii.