Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gibi'deki ersoy meydana çıkmış yine

1.20 den sonra

yeter ya çıkar şu beyaz gazağı yeaaa
:asd:

Son düzenleme:
Bu arada fenerbahçeli tüm arkadaşlarım hakemler tff ve mhk sizi ittirdi,
Normalde 10 puan önde olmalıydık diye düşünüyorlar. Onlar süper oynamışlar biz ittirilerek buralara gelmişiz :) Keşke şu kafa yapısına ulaşabilsek, toz pembe bir dünyada yaşıyorlar cidden.

Bu arada fenerbahçeli tüm arkadaşlarım hakemler tff ve mhk sizi ittirdi,
Normalde 10 puan önde olmalıydık diye düşünüyorlar. Onlar süper oynamışlar biz ittirilerek buralara gelmişiz :) Keşke şu kafa yapısına ulaşabilsek, toz pembe bir dünyada yaşıyorlar cidden.
tahminim ulaşırsın ama illegal olur

Ümit Özat'ın iki tane nefreti var.

1. Ali Koç
2. Emre Belözoğlu

İkisini de Aziz'ci olduğu için eleştirdi. Sonrasında adamın ana akım medyada işini engelledi KOÇ tıpkı Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli gibi.

Bu üç isimden ikisi Galatasaray'a zerre sempatisi olmayan isimler ve Ali Koç tarafından bizzati işsiz bırakıldıkları için eleştiri yapıyorlar zaten.

Haluk'un durumu biraz daha farklı ama normalde Galatasaray camiasında objektif takılan ve kendi camiasını eleştiren lümpen medya mensuplarındandı. Erhan Telli gibi bir şeydi.

Özat'ın Emre ile olan düşmanlık ise Özat'ın CHP'ye yakın ve FETÖ'den nefret eden duruşu ile Emre'nin çıkar için her gruba yakınlaşmasından dolayı nefret etmesinden dolayı kaynaklanıyor.

Yoksa bu adamlar zaten Haluk dışında bize muhaliftiler. Sap ile samanı karıştırmamak lazım.

Ama şu an Allah var medyada ipliği pazara seren 4-5 kişi varsa 3'ü bu isimler.

Koçotakis sosyal medyaya para gömmüşe benziyor. jimnastikçiler hastag acmış tffbize dokunma diye altı sözde fb şampiyonluğunu destekleyen bjk taraftarı ile dolu yersen.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sabaha kadar troll ekibiyle algı oluşturmaya çalışsınlar. Kırıldılar bir kere. Bunu 2-3 hafta sürdürürsek tekrar puan kaybedeceklerdir. O zaman istifa diye bağırırlar, İSO zaten kaldıramaz.

Kemal · 1dk

Ben TS deplasmanı olur diye düşünmüştüm..
Becerememişler.!

Harbi şizo bunlar he bir kısmı da, TS'nin bize ayarlanıp yatacağı yönündeydi, gelmeyince de böyle sanrılar galiba kendilerini bile çekseydik mümkün olsaydı onu bile bilerek ayarladığımızı iddia ederlerdi :D

Baskı, ıslık yok diyen Fenerlilere şaşırıyorum. Her maçları derbi gerginliğinde geçiyor, izlerken ben ne oluyor bunlara diyorum.

Hakem tacı yanlış verse sahaya atlayacak gibiler.
Öyle bir algı oluşturdular ki hakem hata yaparsa değil de artık hakem bunları kayırmazsa ıslıklar duruma geldiler.

Öyle bir algı oluşturdular ki hakem hata yaparsa değil de artık hakem bunları kayırmazsa ıslıklar duruma geldiler.
Bu bayağıdır böyle. Geçen sezon da bu sezon da hakem normal alelade maç yönetirken takımları gol atamazsa başlıyorlar koro halinde hakeme sövmeye. Ana, avrat ne gelirse ağızlarına... Bir tane faul görünen pozisyonda düdük çalmasın yeter. Hatta tacı falan vermese o da yeter. Rakiplere de tabii bir güzel sayıyorlar. Gol atarlarsa problem yok pırıl pırıl insanlar.

Ben geçen sezon muydu tam hatırlayamadım, 2 maç arka arkaya ana avrat sövdüler hakeme (maçlarda da hakemlik bir şey yoktu bu arada) dedim bunları görüp de hala bunları kayıran hakeme de yazıklar olsun. Foruma yazdım hatta ama hakemler tarafında değişen bir şey yok tabii.

Bu bayağıdır böyle. Geçen sezon da bu sezon da hakem normal alelade maç yönetirken takımları gol atamazsa başlıyorlar koro halinde hakeme sövmeye. Ana, avrat ne gelirse ağızlarına... Bir tane faul görünen pozisyonda düdük çalmasın yeter. Hatta tacı falan vermese o da yeter. Rakiplere de tabii bir güzel sayıyorlar. Gol atarlarsa problem yok pırıl pırıl insanlar.

Ben geçen sezon muydu tam hatırlayamadım, 2 maç arka arkaya ana avrat sövdüler hakeme (maçlarda da hakemlik bir şey yoktu bu arada) dedim bunları görüp de hala bunları kayıran hakeme de yazıklar olsun. Foruma yazdım hatta ama hakemler tarafında değişen bir şey yok tabii.
Futbolcular inanılmaz hırçın ve sinirli davranıyor.

Bu komutla emirle olacak birşey de değil camiayı haksızlığa uğradığına inandirmislar. Hakemler de oturup izliyor bu itirazları.

Biz tek itirazda sarı kart yerken adamlar 90 dk 11 kişi itiraz ediyor tek sarı kart görmedim daha...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt