Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcular inanılmaz hırçın ve sinirli davranıyor.

Bu komutla emirle olacak birşey de değil camiayı haksızlığa uğradığına inandirmislar. Hakemler de oturup izliyor bu itirazları.

Biz tek itirazda sarı kart yerken adamlar 90 dk 11 kişi itiraz ediyor tek sarı kart görmedim daha...
Adam durdu durdu 5. senesinden itibaren tam bir küçük Aziz Yıldırım imparatorluğu kurdu. 2 yıldır da terör estiriyorlar. Futbolcusu ayrı, teknik adamı, yöneticisi, taraftarı ayrı hepsi aşırı agresif. 10 yıl şampiyon olamamış olmak tamam kolay demiyorum ama dünyanın sonu da değil yav. Ne gerek var bu kadar insanı çileden çıkarıp psikolojilerini bozmaya. Dünkü maçın berabere bitmesi bile kendilerini soktukları stresten kaynaklı daha çok.

Bu bayağıdır böyle. Geçen sezon da bu sezon da hakem normal alelade maç yönetirken takımları gol atamazsa başlıyorlar koro halinde hakeme sövmeye. Ana, avrat ne gelirse ağızlarına... Bir tane faul görünen pozisyonda düdük çalmasın yeter. Hatta tacı falan vermese o da yeter. Rakiplere de tabii bir güzel sayıyorlar. Gol atarlarsa problem yok pırıl pırıl insanlar.

Ben geçen sezon muydu tam hatırlayamadım, 2 maç arka arkaya ana avrat sövdüler hakeme (maçlarda da hakemlik bir şey yoktu bu arada) dedim bunları görüp de hala bunları kayıran hakeme de yazıklar olsun. Foruma yazdım hatta ama hakemler tarafında değişen bir şey yok tabii.
Maçta hakemlik hiç bir şey yok. Hatta ve hatta bunlara eyyamcılık yapan bir yönetim söz konusu
Maçı da hakemin penaltısı veya kırmızı kartı ile lehine çevirmişler
Ama bir bakıyosun maçtan sonra sanki tam tersi olmuş gibi bir algı. Çünkü biliyorlar medyada Fener lehine olan hataların bir nebze olsun konuşulacağını. Ona bile tahamülleri yok

Organize kötülük başka bir şey değil
Kötü insanlar bunlar

Son düzenleme:
Futbolcular inanılmaz hırçın ve sinirli davranıyor.

Bu komutla emirle olacak birşey de değil camiayı haksızlığa uğradığına inandirmislar. Hakemler de oturup izliyor bu itirazları.

Biz tek itirazda sarı kart yerken adamlar 90 dk 11 kişi itiraz ediyor tek sarı kart görmedim daha...
Abi hangi fenerli ile iki kelime konuşsam üçünkü kelime hakem.
Ve hakem konusunu öyle bir anlatış dilleri ve tavırları var ki. Sen şaşırıyorsun mesela bunlar konuştukça, ama onlar 'yahu zaten bu bilinen birşey sen neden şaşırıyorsun ki' diyorlar, 'hakemler GS yi kolluyor bundan daha net ne var ki' falan diyorlar.

Ulan sadece İcardi'ye verilmeyen 5 penaltı var bunları görmüyor musunuz diyorum mal mal bakıyolar yüzüme

Adam durdu durdu 5. senesinden itibaren tam bir küçük Aziz Yıldırım imparatorluğu kurdu. 2 yıldır da terör estiriyorlar. Futbolcusu ayrı, teknik adamı, yöneticisi, taraftarı ayrı hepsi aşırı agresif. 10 yıl şampiyon olamamış olmak tamam kolay demiyorum ama dünyanın sonu da değil yav. Ne gerek var bu kadar insanı çileden çıkarıp psikolojilerini bozmaya. Dünkü maçın berabere bitmesi bile kendilerini soktukları stresten kaynaklı daha çok.
Benim bir tane arkadaşım var, dünyanın ennnn sakin insanı. Şöyle ki, fener 10 sene daha şampiyon olmayacak kimse onu kızdıramaz diyebilirim. Bu sene delirmiş durumda. Tanıyamıyorum. Hepsi aynı ama.

Tabi benim için inanılmaz keyifli geçen bir dönem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt