- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam durdu durdu 5. senesinden itibaren tam bir küçük Aziz Yıldırım imparatorluğu kurdu. 2 yıldır da terör estiriyorlar. Futbolcusu ayrı, teknik adamı, yöneticisi, taraftarı ayrı hepsi aşırı agresif. 10 yıl şampiyon olamamış olmak tamam kolay demiyorum ama dünyanın sonu da değil yav. Ne gerek var bu kadar insanı çileden çıkarıp psikolojilerini bozmaya. Dünkü maçın berabere bitmesi bile kendilerini soktukları stresten kaynaklı daha çok.Futbolcular inanılmaz hırçın ve sinirli davranıyor.
Bu komutla emirle olacak birşey de değil camiayı haksızlığa uğradığına inandirmislar. Hakemler de oturup izliyor bu itirazları.
Biz tek itirazda sarı kart yerken adamlar 90 dk 11 kişi itiraz ediyor tek sarı kart görmedim daha...
Maçta hakemlik hiç bir şey yok. Hatta ve hatta bunlara eyyamcılık yapan bir yönetim söz konusuBu bayağıdır böyle. Geçen sezon da bu sezon da hakem normal alelade maç yönetirken takımları gol atamazsa başlıyorlar koro halinde hakeme sövmeye. Ana, avrat ne gelirse ağızlarına... Bir tane faul görünen pozisyonda düdük çalmasın yeter. Hatta tacı falan vermese o da yeter. Rakiplere de tabii bir güzel sayıyorlar. Gol atarlarsa problem yok pırıl pırıl insanlar.
Ben geçen sezon muydu tam hatırlayamadım, 2 maç arka arkaya ana avrat sövdüler hakeme (maçlarda da hakemlik bir şey yoktu bu arada) dedim bunları görüp de hala bunları kayıran hakeme de yazıklar olsun. Foruma yazdım hatta ama hakemler tarafında değişen bir şey yok tabii.
gibi'deki ersoy meydana çıkmış yine
1.20 den sonra
yeter ya çıkar şu beyaz gazağı yeaaa
Abi hangi fenerli ile iki kelime konuşsam üçünkü kelime hakem.Futbolcular inanılmaz hırçın ve sinirli davranıyor.
Bu komutla emirle olacak birşey de değil camiayı haksızlığa uğradığına inandirmislar. Hakemler de oturup izliyor bu itirazları.
Biz tek itirazda sarı kart yerken adamlar 90 dk 11 kişi itiraz ediyor tek sarı kart görmedim daha...
Benim bir tane arkadaşım var, dünyanın ennnn sakin insanı. Şöyle ki, fener 10 sene daha şampiyon olmayacak kimse onu kızdıramaz diyebilirim. Bu sene delirmiş durumda. Tanıyamıyorum. Hepsi aynı ama.Adam durdu durdu 5. senesinden itibaren tam bir küçük Aziz Yıldırım imparatorluğu kurdu. 2 yıldır da terör estiriyorlar. Futbolcusu ayrı, teknik adamı, yöneticisi, taraftarı ayrı hepsi aşırı agresif. 10 yıl şampiyon olamamış olmak tamam kolay demiyorum ama dünyanın sonu da değil yav. Ne gerek var bu kadar insanı çileden çıkarıp psikolojilerini bozmaya. Dünkü maçın berabere bitmesi bile kendilerini soktukları stresten kaynaklı daha çok.
Çocuk cips yemeğe devam ediyor diğerleri maçı izliyor. Yanından/önünden sedye ile adam kaldırıyorlar ne tuhaf camia.
Kimi tutuyon lanİşin değişik 1 tarafı dizilerden vakit buldukça Survivor'a da bakıyom![]()
Avatar gelmişse onu 1 yandan tabii ki Gizemciyim eskiden beridirKimi tutuyon lan
Egodayin kankasi 2 sinide sevmem. Ben Nefiseciyim kardesAvatar gelmişse onu 1 yandan tabii ki Gizemciyim eskiden beridir![]()
Sırada ki elenme adayı o o zaman Kardeniz'den sonra heaaaaEgodayin kankasi 2 sinide sevmem. Ben Nefiseciyim kardes
Nefise orda bütün erkekleri yer ne elenmesiSırada ki elenme adayı o o zaman Kardeniz'den sonra heaaaa![]()
semaAvatar gelmişse onu 1 yandan tabii ki Gizemciyim eskiden beridir![]()
Gel Genel Sohbet'e konunun dışına çıkmayalımNefise orda bütün erkekleri yer ne elenmesi
doğru konu dışı olmuş. özürGel Genel Sohbet'e konunun dışına çıkmayalımKonudan çıkarken de Faa deyip çıkalım
![]()