Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu ben de duydum ama buyuk sacmalik. IFAB'in sitesinde protokol cok net aciklanmis. Acik ve bariz hata veya pozisyonun gozden kacmasi durumunda VAR dahil olabilir diyor. Bunlarin macinda verilen penaltida bariz bir hata var, olmayan pozisyonda penalti verildi. Normalde VAR'in uyarmasi gerekiyordu. Macta hatirladigim kadariyla hakemin eli kulagina bile gitmedi. :D

Ekli dosyayı görüntüle 234811
Kaynak: Video Assistant Referee (VAR) protocol | IFAB
Yani bana sorarsan o penalti pozisyonu yoruma acik degil. VAR orada yoruma acik diyip karismadi diye dusunuyorum ama sacma ya da bunu bahane olarak kullandilar. Kisacasi buyuk bir hata/kasit yapildi ve ustu ortuldu.

Yılın en komik tepki videosu bence , baya küfürlü ama uyarayım baştan

Tipik kibirli fenerli tepkisi ve cezası da anında kesilmiş. Hayır ibrette almıyorlar ki düzelsinler.

Mesela ben hiçbir Galatasaray'lının karşı takım iyi oynuyorken öne geçtiğimizde rakiple böyle dalga geçtiğini görmedim. Çünkü biz zaten fenerin teşvikleri veya yatış parası vermememiz sebebiyle rahat bir anadolu maçı oynamamaya alışığız. Bize karşı tekmeye kafa sokar oynarlar. Bunlarsa şikeyle veya baskıyla halısaha maçı gibi oynayan rakibe alışıktırlar. Yatmayan rakip görünce dellenirler.

Ayrıca tüm kaleciler bize karşı panter kesilir, kariyer maçını oynar ve biz yine buna da alışığız. Ama o kaleciyr tribünümüzün komple ana bacı sinkaflı tezahuratlarla sövdüğünü de görmedim. En fazla maç boyu ıslıklanır.

Özetle aramızdaki fark iyi ile kötünün farkıdır. Allah iyilerin yanındadır, kötüleriyse eninde sonunda ibreti alem eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt