Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hesaplar çok türedi yaw, bir de Fenerli bir hesap gelip objektifliğini takdir ediyorum tarzı yorumlar yağıyor. Belli ki senin hesabın, bunu yapınca Lawrence falan sanıyorlar kendilerini herhalde. Organize ama malca bir kötülük
1 de bunların en çok kullandıkları laf kazanamadığımız maçlarda hakemin etkisi olsa bile geçin abi hakemi falan filan bu takım hakemi de yener diyolar :D Kopenhag Maç'ı sonrası da uğraşmışlardı :D

Şimdi hedef göstermek olmasın isimlerini vermeyecem ama Fatih Terim düşmanı olup Galatasaraylı gibi takılan sosyal medya hesapları beğenmeye başlamış bu tweeti reis yav :D Twitter'da veya İnstagram'da sadece Fatih Terim düşmanlığı yapan Galatasaraylı sayfalar ve kişiler Galatasaraylı değildir bana göre..
Direkt fatih terim düşmanı olup da gsli olduğunu iddia eden varsa zaten onlar da gsli değildir bence.

Şimdi hedef göstermek olmasın isimlerini vermeyecem ama Fatih Terim düşmanı olup Galatasaraylı gibi takılan sosyal medya hesapları beğenmeye başlamış bu tweeti reis yav :D Twitter'da veya İnstagram'da sadece Fatih Terim düşmanlığı yapan Galatasaraylı sayfalar ve kişiler Galatasaraylı değildir bana göre..
Ft düşmanşlığı= gizli gs düşmanlığı ve cumhuriyet düşmanlıyı reis yav

izleyin de keyfiniz yerine gelsin.

mü kem mel bir gündü - eve geldiğimde izlemiştim maç sonunu (hatta yayını nasıl kapatmadıklarına şaşırmıştım )

caddede dolaşmanın en keyifli olduğu bir akşamdı.

o yüzden basit beraberlik puan kayıpları vs hiç aynı tadı vermiyor - acıma hissi uyandırıyor hatta.

mü kem mel bir gündü - eve geldiğimde izlemiştim maç sonunu (hatta yayını nasıl kapatmadıklarına şaşırmıştım )

caddede dolaşmanın en keyifli olduğu bir akşamdı.

o yüzden basit beraberlik puan kayıpları vs hiç aynı tadı vermiyor - acıma hissi uyandırıyor hatta.
20:45>Bursa’dan gol haberi>Kadıköy’de kara gece

En mutlu olduğumuz üç an. Sıralama böyle.

herifler stadı yakıyor aldıkları ceza 2 maç seyircisiz :)
Fenerasyonun taraflı tutumu her zaman var tabi ki ama bu eşeklerin o akşam kendi kendilerine yaşattıkları kepazelikten daha büyük bir cezayı kimse veremez kardeşim. Özellikle Denizli faciası, Bursa faciası ve 2012 Kayak Merkezi faciası, bunlara karmanın tokadıdır. Tam anlamıyla hak ettiklerini yaşadılar ve hala da yaşıyorlar. Zihniyetlerini değiştirmedikleri sürece yaşayacakları değişmez.

onemli oyuncu:

28 yasinda
Libyadan
Ilk kez portekizden cikmis
300.000 euro alirken 2,5m alacak
26 torreira - arsenal (6m)
28 sneijder - inter (7.5m)
29 icardi - psg (10m)

libyalı maserati bragan ülkemize 12 m ye nasıl gelir yavv tşşk jk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt