Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dangalak herif zaten penaltı olsun maksadıyla girdi öyle
FALL mıydı neydei allahın belası 1 tane top kullanması yok koca maç

paşa TD si onla hayroviç m neyse o ikisini çıkarttığında şaşırdım "aha doğru değişiklikler hayret" diye

Onun bunun çocukları iyice kafayı yediler. Bunlara kalsa her maç minimum 3 penaltı çalınması gerek.

Sezonu 100 penaltı ile tamamlamaları lazım. Ilahi adalet yakın zamanda devreye girecektir, hiç olmadık hiç beklenmedik yerde. Sonra daha zevkli olacak bizim için.

çalınan penaltı trajik bir senaryo
Ferdi'nin herifin göğsünden yere yapışması çelimsiz haliyle temiz.

ama osterwolde'ninkine baktım terkar dk 81 de - o bence verilebilir bir pnealtı - orda çağrılmadı mesela, bneimde aklım bunu almıyor. Korku öyle bir şey - bunu verirsek aman 2-2 olur mu riski olmasın diye son dakikaya kadar kovaladılar - herif orda uzakta olsa berabere bitecekti.
Ferdi pozisyonunun penaltıyla alakası yok. Oosterwolde pozisyonu hakem yorumuyla iki yöne de gidebilir. Diz dize temasa faul veriyorsan içerde, topu ıskalayıp rakibi süpürmesine faul veriyorsan dışarda. 90'daki pozisyon ise tamamen uydurma. Şu 3 pozisyondan mağduriyet devşirmeye çalışmak geniş bir mide ister.

Adama bakıyorsun adam zannediyorsun içinden Rambo Okan çıkıyor. Bunların tamamı aynı. Tamamı Rambo okan. Empati yok, akıl yok, izan yok, haysiyet yok. İstisnasız hepsi akıl hastası. Aynı fabrikadan mı çıktınız naptınız anlamıyorum ki. Hiç mi utanmıyorsunuz?

Orta saha açısından gedson olmaması harika oldu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt