- 31 Ağustos 2021
- 69.340
- 49.655
- 3.258
neyse hatice neticeÇizgi dışarısı benim bildiğim çizgi üstünde oldu mu vermiyorlar.
eziklerin işleriyle kafa yormaya gerek yok - kendi maçımıza bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyse hatice neticeÇizgi dışarısı benim bildiğim çizgi üstünde oldu mu vermiyorlar.
bu dangalak herif zaten penaltı olsun maksadıyla girdi öyle
1 cm bile çizgiye bassa içeride sayılır.
Konudan bağımsız; Çizgiler ceza sahasına dahilÇizgi dışarısı benim bildiğim çizgi üstünde oldu mu vermiyorlar.
FALL mıydı neydei allahın belası 1 tane top kullanması yok koca maçbu dangalak herif zaten penaltı olsun maksadıyla girdi öyle
1 cm bile çizgiye bassa içeride sayılır.
Ben yanlış biliyormuşum çizgiler ceza sahasına dahilmiş. Biraz araştırdım öyle yazıyordu haklısınız o konuda.neyse hatice netice
eziklerin işleriyle kafa yormaya gerek yok - kendi maçımıza bakalım.
Ferdi pozisyonunun penaltıyla alakası yok. Oosterwolde pozisyonu hakem yorumuyla iki yöne de gidebilir. Diz dize temasa faul veriyorsan içerde, topu ıskalayıp rakibi süpürmesine faul veriyorsan dışarda. 90'daki pozisyon ise tamamen uydurma. Şu 3 pozisyondan mağduriyet devşirmeye çalışmak geniş bir mide ister.çalınan penaltı trajik bir senaryo
Ferdi'nin herifin göğsünden yere yapışması çelimsiz haliyle temiz.
ama osterwolde'ninkine baktım terkar dk 81 de - o bence verilebilir bir pnealtı - orda çağrılmadı mesela, bneimde aklım bunu almıyor. Korku öyle bir şey - bunu verirsek aman 2-2 olur mu riski olmasın diye son dakikaya kadar kovaladılar - herif orda uzakta olsa berabere bitecekti.

Abi Hugo ve tolga abiye sen mi sövdüydün?2 yerde uçarak raydan raya atlaması muhteşem olmuş. En son bölümde mağaraya girince Hugo çıkacak diye bekledim![]()
here beşiktaş detayı nasıl2 yerde uçarak raydan raya atlaması muhteşem olmuş. En son bölümde mağaraya girince Hugo çıkacak diye bekledim![]()
Girerken Burası Beşiktaş yazıyor en son Here Beşiktaş. Çok ince düşünülmüş harika bir detayhere beşiktaş detayı nasıl