Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya ostervolde penalti yorumu yapilmista. Tmm penalti e attığın iki gol biri offside artı el yok penalti verildi rezalet diğeri barajda fb liler hatalı duruyo. Baraj hatali. Penalti öncesindeki faulü verilmeyen kırmızıyı söylemedim bile. 2 hediye gol ve çıkmayan kırmızılari var. Bir penaltilari yenmiş cokmu.

Nasıl bir rezil bir açıklama bu? Futboldan uzak durun siz lütfen ya, lütfen.

Bakin mesela bu adam baya kültürlü ailesi olan iyi bir üniversite mezunu. Fakat konu fb olunca hepsi böyleler. Persfektif lise 1 geometri konusu ya

Bu nasıl iyi Bşr eğitim almış oluyor paralel çizgi dik çizgi nedir bilmiyor.Aldığı iyi eğitim bizim Kahveci Ahmet abi gibi hayat okulundan herhalde

Bakin mesela bu adam baya kültürlü ailesi olan iyi bir üniversite mezunu. Fakat konu fb olunca hepsi böyleler. Persfektif lise 1 geometri konusu ya

R yapmış şimdi de çizgi top ayaktan çıkmadan çekildi diyor. Onu kanıtlasan başka bir şey uydurur bunların kafa böyle standart.

Bu nasıl iyi Bşr eğitim almış oluyor paralel çizgi dik çizgi nedir bilmiyor.Aldığı iyi eğitim bizim Kahveci Ahmet abi gibi hayat okulundan herhalde
Hocam algici hesapları paylaşıyorlar işte onu diyorum konunun temeli bu. Bu yalnızca biri. Otur sohbet et futbol hariç 10 numaralar. Konu futbola gelince hepsinin iq 5e düşüyor

yok olur mu

ofsayt kamerası olduğu için NET 90 derece çizmek zorun - ceza sahası uzağa doğru genişliyor dursun boşver.

Athena Gökhan denen holigan çıkıyor "Şunu unutmayalım ki hiç bir hakem FENERBAHÇE için olmayan bir penaltı kararını onaylamaz bu memlekette." diyor mesela. Adamlara bu sezon tamamen organize olunup uydurulan en az 3 tane penaltı var ve çıkıp böyle konuşabiliyor. Yahu ben bu cümleyi Galatasaray için bile demem. Olur yani yanlış görülür, atlanan bir şey olur verirler penaltı. Utanma falan yok bunlarda.

Athena Gökhan denen holigan çıkıyor "Şunu unutmayalım ki hiç bir hakem FENERBAHÇE için olmayan bir penaltı kararını onaylamaz bu memlekette." diyor mesela. Adamlara bu sezon tamamen organize olunup uydurulan en az 3 tane penaltı var ve çıkıp böyle konuşabiliyor. Yahu ben bu cümleyi Galatasaray için bile demem. Olur yani yanlış görülür, atlanan bir şey olur verirler penaltı.
Sırf Tayyibe laf ediyor ve muhalif diye bu denyoyu destekleyenler vardı burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt