Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Dzeko ya neden üzüldüm lan. Kahretsinki çok duygusalım... Tüp ve dzeko : ) adama hayatının tekmesini atmışlar : D

Fener aşırı negatif bir camia la, burada herhangi bir futbolcunun başarılı olması bence mümkünat dahilinde değil. Aziz yıldırım varken de böylelerde sağa sola saldırıyorlardı hep, camianın üstünde sürekli bir gerginlik var. Tadicle Dzekoda gittikten sonra muhtemelen ağır sallayacaklar.

Bahsettikleri yapı tam olarak bu vedalarının sonucu efsane dedikleri her oyuncuyu değersizleştirerek ülkemize gelecek her yıldız ismin bize gelmesinin pay sahipleri hep böyle kalın teşekkürler

GsOJ4jkWYAAgxxZ

1748645256391.webp

Herkes tüp demiş de..

Ortamdaki tek sorun tüp mü yav? Orada üst üste yığılmış tavalar var 🤣🤣

Daha rezil bir ortam olamazdı.. Bilerek mi yapıyorlar nedir 🤣🤣
Ben tup teyim abi,

Kac yillik tesisat var o tesiste?tuplu gaz baglantisi mi kalmis ust duzey sayilan yerlerde..

Gerci pro-mutfak ortaminda lazim mi bilmiyorum ama sanmiyorum

Ben tup teyim abi,

Kac yillik tesisat var o tesiste?tuplu gaz baglantisi mi kalmis ust duzey sayilan yerlerde..

Gerci pro-mutfak ortaminda lazim mi bilmiyorum ama sanmiyorum
Nasıl ki biz Renault ve Efes sponsorlugu aldık, onlarda Emsan ve Demirören sponsorluğunda kutlamislar. Baskette de koçak baklavaları ile parayı kırdılar

Nasıl ki biz Renault ve Efes sponsorlugu aldık, onlarda Emsan ve Demirören sponsorluğunda kutlamislar. Baskette de koçak baklavaları ile parayı kırdılar
Nasil yav Aygaz sponsorulugu icin mi duruyor tüp:)

Aygaz formasida yaomislardi gerci 4 kere mi ne giydiler

Nasil yav Aygaz sponsorulugu icin mi duruyor tüp:)

Aygaz formasida yaomislardi gerci 4 kere mi ne giydiler
Karaca'nın sunduğu 2.lik kutlamaları devam edecek :asd: şaka tabii, mallar yuhalanacaz diye stada giremiyor, totem diye gecistiriyorlar. Ondan stadta veremediler plaketi. Bari antreman sahasinda kutla değil mi? İşte, ülkemizdeki kurumsallık. Biz emekli olan hocaya piknik yaptık çeyrek taktık, bunlarda o bile yok

Karaca'nın sunduğu 2.lik kutlamaları devam edecek :asd: şaka tabii, mallar yuhalanacaz diye stada giremiyor, totem diye gecistiriyorlar. Ondan stadta veremediler plaketi. Bari antreman sahasinda kutla değil mi? İşte, ülkemizdeki kurumsallık. Biz emekli olan hocaya piknik yaptık çeyrek taktık, bunlarda o bile yok
Yav git 5 metre otede bi basin odasi gibi ortamda yap, kulup logo önu falanda yok

Bugun sabahtan yap ne bileyim

Biz omuzlarada tasirken, drone ile gokyuzune yazarken mutfakta yapmak.

Yani 10 tane osimhen parasina bile yaptiramazsin bu aptalligi, inanilmaz bir coplukler ya

Geri
Üst Alt