Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 5.113
- 2.489
- 1.438
Dzeko ya neden üzüldüm lan. Kahretsinki çok duygusalım... Tüp ve dzeko : ) adama hayatının tekmesini atmışlar : D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzülmek miDzeko ya neden üzüldüm lan. Kahretsinki çok duygusalım... Tüp ve dzeko : ) adama hayatının tekmesini atmışlar : D
Her sene şampiyon olmalıyız azalarak bitmeliler tarihten silmeliyiz.
bu nedir aga ya
Ben tup teyim abi,Herkes tüp demiş de..
Ortamdaki tek sorun tüp mü yav? Orada üst üste yığılmış tavalar var
Daha rezil bir ortam olamazdı.. Bilerek mi yapıyorlar nedir![]()
Nasıl ki biz Renault ve Efes sponsorlugu aldık, onlarda Emsan ve Demirören sponsorluğunda kutlamislar. Baskette de koçak baklavaları ile parayı kırdılarBen tup teyim abi,
Kac yillik tesisat var o tesiste?tuplu gaz baglantisi mi kalmis ust duzey sayilan yerlerde..
Gerci pro-mutfak ortaminda lazim mi bilmiyorum ama sanmiyorum
Nasil yav Aygaz sponsorulugu icin mi duruyor tüpNasıl ki biz Renault ve Efes sponsorlugu aldık, onlarda Emsan ve Demirören sponsorluğunda kutlamislar. Baskette de koçak baklavaları ile parayı kırdılar
Karaca'nın sunduğu 2.lik kutlamaları devam edecekNasil yav Aygaz sponsorulugu icin mi duruyor tüp
Aygaz formasida yaomislardi gerci 4 kere mi ne giydiler
Yav git 5 metre otede bi basin odasi gibi ortamda yap, kulup logo önu falanda yokKaraca'nın sunduğu 2.lik kutlamaları devam edecekşaka tabii, mallar yuhalanacaz diye stada giremiyor, totem diye gecistiriyorlar. Ondan stadta veremediler plaketi. Bari antreman sahasinda kutla değil mi? İşte, ülkemizdeki kurumsallık. Biz emekli olan hocaya piknik yaptık çeyrek taktık, bunlarda o bile yok