Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bu tavaların,çaydanlıkların ,tüplerin olduğu bir ortamda, 3 yıldır takıma en çok katkıyı vermiş iki oyuncuya plaket verilmesi olayı Fenerbahçe tarihindeki en rezil olaylardan biri olabilir.
Bundan daha büyük bir rezillk olamaz diyorsun ama nasıl başarıyorlarsa her defasında daha büyüğünü başarıyorlar.
Hiç olmazsa teflon tavaları üst üste koymasaydınız.Malum bu teflon tavaların yüzeyi hassas olduğu için çizilebilir.

bence bilerek kücük düsürmek amacıyla yaptılar o mutfak olayını ,fakat işin trajik tarafı bu 2 fosilide cok arayacaklar
Değişik işler yapıyorlar. Mou'nun tüm yardımcılarını kovmuşlar sanırım ki 3 milyon tazminatları vardı sanırım. Mou istifa etsin diye zorluyorlar herhalde ama Mou tazminatı bırakmaz bakalım karşılığında nasıl bir tepki alacaklar Mou'dan?

yemekhaneden baska verecek yer bulamadilar mi gercekten? Vah

neyse, Dzeko da Tadic de sevimsiz herifler. Beter olsunlar.
dzeko sevimsiz ve üçkağıtçı, sürekli kendini yere atarkan kafasını havaya kaldırıp anırması gözümün önünde. ama tadiçin o kadar sevimsiz olduğunu düşünmüyorum.

dzeko sevimsiz ve üçkağıtçı, sürekli kendini yere atarkan kafasını havaya kaldırıp anırması gözümün önünde. ama tadiçin o kadar sevimsiz olduğunu düşünmüyorum.
tadic açıklamalarında genelde düzgündü bence de. yenilgiyi kabullenip ağırbaşlı konuşmuştu hem geçen sene hem bu sene sanki

Hem ajax'li olmasi, hem fenerli olmasi, üstüne bir de asagidaki olay olunca benim icin baya sevimsiz biri diyebilirim.

Dusan Tadic'ten Orkun Kökçü'ye saygısızlık

Hollanda Kupası'nda oynanan Feyenoord - Ajax maçına skordan çok maç içindeki çekişmeler damga vurdu. Ajax kaptanı Dusan Tadic, milli futbolcu Orkun Kökçü'nün oruç açmasıyla dalga geçti.

1748688054793.webp

Geri
Üst Alt