Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
ErtuGS abi çok espriksin bugünMert Hakan'ın vedasını da kenefte yaparlar artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ErtuGS abi çok espriksin bugünMert Hakan'ın vedasını da kenefte yaparlar artık.
buarada 4 5 sene üst üste şampiyonluğumuz yok demiş demezler mi adama ' Ulan hıyar tarihinizde 3 sene üst üste bile şampiyonluk yok ne 4 5 senesi '
Aşırı gergin ortam Tadic’in vücut dili falan
Değişik işler yapıyorlar. Mou'nun tüm yardımcılarını kovmuşlar sanırım ki 3 milyon tazminatları vardı sanırım. Mou istifa etsin diye zorluyorlar herhalde ama Mou tazminatı bırakmaz bakalım karşılığında nasıl bir tepki alacaklar Mou'dan?bence bilerek kücük düsürmek amacıyla yaptılar o mutfak olayını ,fakat işin trajik tarafı bu 2 fosilide cok arayacaklar
Ali gercenten Galatasarayli olabilir![]()
dzeko sevimsiz ve üçkağıtçı, sürekli kendini yere atarkan kafasını havaya kaldırıp anırması gözümün önünde. ama tadiçin o kadar sevimsiz olduğunu düşünmüyorum.yemekhaneden baska verecek yer bulamadilar mi gercekten? Vah
neyse, Dzeko da Tadic de sevimsiz herifler. Beter olsunlar.
Üzülmek mi
tadic açıklamalarında genelde düzgündü bence de. yenilgiyi kabullenip ağırbaşlı konuşmuştu hem geçen sene hem bu sene sankidzeko sevimsiz ve üçkağıtçı, sürekli kendini yere atarkan kafasını havaya kaldırıp anırması gözümün önünde. ama tadiçin o kadar sevimsiz olduğunu düşünmüyorum.
dzeko sevimsiz ve üçkağıtçı, sürekli kendini yere atarkan kafasını havaya kaldırıp anırması gözümün önünde. ama tadiçin o kadar sevimsiz olduğunu düşünmüyorum.