Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Kadıköy de bu sığırların yorumları nasil can ? Röportajlarda maç öncesi filan ciddi bir kitle yali koc istifa diyor yani tüm koyunları konsolide edememiş gibi koc efendi ki bu da demek oluyor ki seçim cok sert gecer
hocam sosyal medyanın olayına bakma hiç ...çok yanıltır(tivitter anlamına - orda ohhh yoğurt iyiymiş falan diyen parazitlerde var)

fenerliler - laf anlatamazsın - sinir bozarlar AMA konu sportif karşıtlıktan çıktığında hepsi irite burda. zaten siyasi açıdan nerede durduğu belli bir kitle semt olarak - bazısıda fazla abartıyor farklı seçmeni küçük ve hor görerek (buna da karşıyım epey)

Benim tanıdıklarımda keza öyle - ama Türkiye'de ki genel durum gibi "ben bir şey desem değişecek bir şey sanki" modunda olan "pes etmişlik" kafasındakiler de var.(bunlar seçimlerinde oy atmaya da gitmiyor ali koç koyun sürüsüne karşı mesela )

O nedenle bir kaç kere "Tüm camiaya laf etmemek lazım" diye yazdım geçen gün. Toplumsal iş farklı . bunun spor maskesinde giydirilmiş iş olduğu çok belli.

bu noktadan ayırıcı davrandıkça bu süreci işletenlerin ekmeğine yağ sürüyoruz.(direkt fener yönetimini kulübünü hedef almak doğrudur , tüm taraftar kitlesini değil düşüncesindeyim)

ama önemli not: bizim başkan yanak fotosu verdiğinde onlar da yanlış bakış açısıyla ve takımlarının rezalet olması nedeniyle o gündeme sarılmışlardı biraz.(Şahsen bende tepiki gösterdim , siyasi fotolardan uzak durmalıdır başka profili diyerek - kişisel ilişkileri göz önünde olmamalı diyordum)

bu Chobani gündemi baya bir farklı ama... çok dillendirmeselerde buralarda en azından hoşlarına giden bir durum değil. Türkiye'yi umursamayanlar direk" banane ya transfere bakarım" gibi kıt seviyede takılıyor ama o tür her taraftar kitlesinde var zaten.

ben organzie olunsa tepki yürüyüşü bir şey yapsalar yalan yok katılırım. spor değil burdaki detay çünkü. böyle şeyleri tecrübe edeceğiz. Ben baya farklı farklı tepkiler çıkacağını düşünüyorum kötü skor / gidişat olursa.(futbol ile uyutulmazlarsa yani)

Son düzenleme:
Bunlar bir aydır durup iki transferi Osimhen geleceği gün getirdiler ve hazırlık maçları vardı. Bunlara rağmen TV ve sosyal medyada %95lik zaman ve içerik Osimhen içindi doğal olarak. Tuhaf hareketlere devam ediyorlar ama biz hiç umursamıyoruz bunları ya kuduruyorlar 😂

Bunlar milli mücadele zamanı manda isteyenlerle aynı zihniyet. Çocuklar açmış, ulan çocukların aç olmasıyla bunun ilgisi ne.. Ulus bilincini yitiren devletlerde de çocukların kafasına füze yağıyor onu ne yapacağız. Bunu yalayan adam net haindir, tabi takımından vazgeçmezsin belki ama bir tepki koy en azından.

Doğru tespit. Bunların ataları diğer takım futbolcuları cephede savaşırken işgal kuvvetleriyle sarmaş dolaş maç yapan insanlar. O günkü tesisleri de işgal güçlerinin karargahı veya deposu olarak kullanılmış. Sen mandacı deyince bu aklıma geldi.

Hatta videosu var. Günümüzdeki bu Chobani rezaletini savunabilmeleri boşuna değil. Tarih tekerrürden ibarettir. Lütfen bir bakın görün, izleyin izletin:

Ekli dosyayı görüntüle 297124

Adamlar,bi dünya para harcayıp geçen yıldan daha güçsüz hale geldiler.Şurda Tadic ve Dzeko kadar gol katkısı verecek adam yokki.
Oraya gelene kadar hadi skriniar 3 lu icin iyi tercihte.

Merkezde oosterwolde mahfeder. Kart ve penalti manyagi olur(!! Tff talimat harici tabii !!)

Irfan can bunu kaldiracak kalecide degil, yan top cikislari fena degil sadece.

Top tasimalari dert, ilerde hepsi ayaga bekleyen adam, sadece irfancan ve oguz aydin(cengiz duzelirse belki) var orda biraz.

Simanski bile Crespo rolunu aldi ya, yere at faul al oyuncusu.

Bjk den ekmek cikmayacagi bellide.. goztepe samsun ts basaktan medet umacagiz gene zorlamalari icin

Doğru tespit. Bunların ataları diğer takım futbolcuları cephede savaşırken işgal kuvvetleriyle sarmaş dolaş maç yapan insanlar. O günkü tesisleri de işgal güçlerinin karargahı veya deposu olarak kullanılmış. Sen mandacı deyince bu aklıma geldi.

Hatta videosu var. Günümüzdeki bu Chobani rezaletini savunabilmeleri boşuna değil. Tarih tekerrürden ibarettir. Lütfen bir bakın görün, izleyin izletin:

Müsait bir zamanda izleyeceğim muhakkak, daha önce görmemiştim.

bu arada tamamen ramdom soru - konuyla alakası yok.tam bilmediğimden soruyorum

ABD de falan "Greek Yoghurt" diye satılan şey "süzme yoğurt" değil mi aslında ? ben öyle biliyordum.

bu arada tamamen ramdom soru - konuyla alakası yok.tam bilmediğimden soruyorum

ABD de falan "Greek Yoghurt" diye satılan şey "süzme yoğurt" değil mi aslında ? ben öyle biliyordum.

Yıllar yıllar önce Chobani yoğurtlarının Amerika'daki başarısının hikayesiyle ilgili bir video izlemiştim. O zamanlar Türkiye bu adamı bilmiyordu belki 10 sene önceydi.

Sahibi Türk olmasına rağmen yoğurdu piyasaya Yunan Yoğurdu olarak sürmüştü. O yıllarda adamın kökenini bilmediğim için ve Türk olduğunu sandığım için durumu çok garipsemiştim. Çünkü Yoğurt bir Türk icadı ve Yunanlar bunun onlara ait olduğu iddiasıyla manüplasyon yapıyorlardı. "Nasıl bir Türk bu durumu kabullenir" deyip şaşırmıştım.

Ne zaman Fener sponsorluğu gerçekleşip hikayede ortaya çıkınca durumu kavradım. Geç gelen lüzumsuz bir aydınlanma oldu.

Ama şimdi yine aynı şeyi FB için söylüyorum fakat bu kez şaşırmadan:

Nasıl bir Türk bu durumu kabullenir?

Son düzenleme:

Bunu herkes izlemeli. Fb'nin nasıl bir sahte tarih ürettiği Gobbels taktikleri ile yalan tarih üzerinden hikaye yazdığı delilleri ile ne şekilde gözler önüne de serilmiş.

Geri
Üst Alt