Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.244
- 1.024
- 1.748
Antuya giriyorum ama ölmüş orası. Yeni bir forumları falanmı var bunların.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ForumFbAntuya giriyorum ama ölmüş orası. Yeni bir forumları falanmı var bunların.
onların forum falan silindi sanırımAntuya giriyorum ama ölmüş orası. Yeni bir forumları falanmı var bunların.
Ceske öyle deselerdi kendilerini ne kadar kandirirlarsa o kadar başarısız olurlar.şikrinyarla samedo transferleri Osimhen'i gölgede bıraktı diyen yok mu?
Genelde yogurtu tatlı olarak tüketiyorlar, dondurma falan yapıyorlar. Biraz cıvık kaymaksiz hazır yoğurt tadında süzme yoğurt benzeri şeyi greek olarak satıyorlar.bu arada tamamen ramdom soru - konuyla alakası yok.tam bilmediğimden soruyorum
ABD de falan "Greek Yoghurt" diye satılan şey "süzme yoğurt" değil mi aslında ? ben öyle biliyordum.
Skinner yaşında bu kadar bonservis vermek maaş vermek transfer tarzi olmamaliEkli dosyayı görüntüle 297124
Adamlar,bi dünya para harcayıp geçen yıldan daha güçsüz hale geldiler.Şurda Tadic ve Dzeko kadar gol katkısı verecek adam yokki.
ya şu adamın sağa sola boş boş baktığı ve bir şey söylemediği video neden yokoldu ya
2-3 tane ihtiyarın devrecilik muhabbeti yapar gibi diğer üyeleri sindirdiği, köy kahvehanesi kıvamında; genel hatlariyla Türk İnternet tarihinin komedi merkezi olmuş bir yerdi zaten. İyi malzeme çıkıyordu ama bitirdiler forumuAntu cep vardı, baya akıyordu o forum.. simdi hem tasarım b.ktan, uye sayısı azalmış, mesaj sayıları düşük, önüne gelen baslık acıyor. .
Bende girmiyorum artık antuya bitti cunku, forum fbde bitik
Antuya giriyorum ama ölmüş orası. Yeni bir forumları falanmı var bunların.
Nasıl bu kadar hakimsin dostum2-3 tane ihtiyarın devrecilik muhabbeti yapar gibi diğer üyeleri sindirdiği, köy kahvehanesi kıvamında; genel hatlariyla Türk İnternet tarihinin komedi merkezi olmuş bir yerdi zaten. İyi malzeme çıkıyordu ama bitirdiler forumu