Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Ben hala olayi kavrayamadim. Biz ne aldik boyle yahu?

Aklima gelen tek sey 30 kusur sonra ilk kez sampiyon olduklarindaki kadronun temel tasi oldugu icin yeri ayri olabilir idi ama hayirlara vesile olsun diyelim.

Ugurcan bu kadar iyi mi?
Ugurcan kotu kaleci degil iyi kaleci de olayin boyle olmasi bunlarin degisik bir tarzi olmasindan.

Ben hala olayi kavrayamadim. Biz ne aldik boyle yahu?

Aklima gelen tek sey 30 kusur sonra ilk kez sampiyon olduklarindaki kadronun temel tasi oldugu icin yeri ayri olabilir idi ama hayirlara vesile olsun diyelim.

Ugurcan bu kadar iyi mi?
Bizim Bülent çok çok mu iyiydi? aynı olay. Bizde olduğu zaman Tr de başka takıma gitse aynı olurduk

Gz1GTDWXwAA5mGr

Ne Uğurcan'mış be kardeşim, adam sıfırdan kadro kuracak para bıraktı size.

o zamanlar benim için Maldini ile eş değerdi Bülent.
Maldini deyince aklıma geldi onun gibi kaptanlar çıkmıyor artık. Hakemlerin bile altına yaptığı kaptanlardı bunlar

Aslında derin bir inceleme konusu olması gereken bir mevzu.

Yaş itibarı ile 4 - 5 futbolcu jenerasyonu gördüm.. 80 li, 90 lı yılların futbolcuları, kaptanları ikonik anlamda çok farklıydı.. Hatta Zidane lı jenerasyon..

Futbolcu karakterlerinde, ikonlarında Son 15 - 20 yıldır çok ciddi kalite düşüşü var..

Aslında derin bir inceleme konusu olması gereken bir mevzu.

Yaş itibarı ile 4 - 5 futbolcu jenerasyonu gördüm.. 80 li, 90 lı yılların futbolcuları, kaptanları ikonik anlamda çok farklıydı.. Hatta Zidane lı jenerasyon..

Futbolcu karakterlerinde, ikonlarında Son 15 - 20 yıldır çok ciddi kalite düşüşü var..
eski futbolda her takımın o anda oynayan bir efsanesi vardı. Şimdiki gibi daha bu efsaneye ulaşıp, olgunlaşmadan büyük sermayeler koparmaz/koparamazlardı. Taraftarlar daha alt seviyedeydi sosyo-ekonomik olarak. Misal Del Piero mu onu öldürsen Juve den gitmezdi. alan shearer PL de ne teklifler aldı şeyine takmadı. Şimdi şımarık veletler ile uğraşıyoruz koca adamları izlemek yerine.

Galiba anlasilmayan bir yer var.

Senede 100bin Euro kazaniyorsan 5M Euro'ya takim degistirirsin.

Ama Kerem mali gibi 2M Euro en az kazaniyorsan 5M'a kesin degistirir denmez. Onun tercihidir de arada cok fark var yani. Zaten dunyanin parasini kazaniyorsa ac gozlu olmana gerek yok. Bu benim dusuncem.

Normal hayati olan insanlar karistirmayalim bu durumu.

Ben sadece Kerem için demedim.Ya da takım değiştirme meselesi için bahsetmemiştim
Orda bir yanlış anlaşılma olmuş

Dünyadaki tüm Galatasaray hatta tüm insanları için kastetmiştim🥶

Ama evet Kerem de bunlardan birisi.
Onda seninle hem fikirim. Ama ona rağmen yapıyor işte. Parası olmasına rağmen bile tenezzül ediyor, ya fakirlikten kırılanlar ?

Varsa ben 5 milyon dolara takımımı değiştirmem diyen ona saygı duyarım ama dürüst olmak gerekirse en fazla yüzde 10 dur bu

Ben fazla fazla söylüyorum.
İnan bana insanların birçoğunun her türlü değerini SATMASI için bu kadara gerek bile yoktur..

Ben sadece Kerem için demedim.Ya da takım değiştirme meselesi için bahsetmemiştim
Orda bir yanlış anlaşılma olmuş

Dünyadaki tüm Galatasaray hatta tüm insanları için kastetmiştim🥶

Ama evet Kerem de bunlardan birisi.
Onda seninle hem fikirim. Ama ona rağmen yapıyor işte. Parası olmasına rağmen bile tenezzül ediyor, ya fakirlikten kırılanlar ?

Varsa ben 5 milyon dolara takımımı değiştirmem diyen ona saygı duyarım ama dürüst olmak gerekirse en fazla yüzde 10 dur bu

Ben fazla fazla söylüyorum.
İnan bana insanların birçoğunun her türlü değerini SATMASI için bu kadara gerek bile yoktur..
Takim degistirmek degil de ben 100bin Euro kazaniyorsam, 5M Euro'ya fb'de oynarim.

Geri
Üst Alt