Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.923
- 5.334
- 1.713
Demek oluyor ki Ilkay cosacak bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcan kotu kaleci degil iyi kaleci de olayin boyle olmasi bunlarin degisik bir tarzi olmasindan.Ben hala olayi kavrayamadim. Biz ne aldik boyle yahu?
Aklima gelen tek sey 30 kusur sonra ilk kez sampiyon olduklarindaki kadronun temel tasi oldugu icin yeri ayri olabilir idi ama hayirlara vesile olsun diyelim.
Ugurcan bu kadar iyi mi?
Bizim Bülent çok çok mu iyiydi? aynı olay. Bizde olduğu zaman Tr de başka takıma gitse aynı olurdukBen hala olayi kavrayamadim. Biz ne aldik boyle yahu?
Aklima gelen tek sey 30 kusur sonra ilk kez sampiyon olduklarindaki kadronun temel tasi oldugu icin yeri ayri olabilir idi ama hayirlara vesile olsun diyelim.
Ugurcan bu kadar iyi mi?
Serkan'la Keramettin'in yazışması gibi olmuş.
asil meselede bu aslinda ulkenin beka sorunu arapzonFb'ye gitse zırlamazlar bu kadar.
30 yaşında Muslera'yı TS aldı gibi düşün. Biz anlamıyoruz belki ama adamlar için Muslera değerinde bir adammış demek ki.Ugurcan kotu kaleci degil iyi kaleci de olayin boyle olmasi bunlarin degisik bir tarzi olmasindan.
Simdiki yeni nesil Bulent'i hic sevmiyor amaBizim Bülent çok çok mu iyiydi? aynı olay. Bizde olduğu zaman Tr de başka takıma gitse aynı olurduk
o zamanlar benim için Maldini ile eş değerdi Bülent.Simdiki yeni nesil Bulent'i hic sevmiyor ama![]()
Bulent savasciligin ve GSliligin simgesiydi. Simdi kimse yuzune bakmiyor adamin.o zamanlar benim için Maldini ile eş değerdi Bülent.
Maldini deyince aklıma geldi onun gibi kaptanlar çıkmıyor artık. Hakemlerin bile altına yaptığı kaptanlardı bunlar
o zamanlar benim için Maldini ile eş değerdi Bülent.
Maldini deyince aklıma geldi onun gibi kaptanlar çıkmıyor artık. Hakemlerin bile altına yaptığı kaptanlardı bunlar
rizeye gidip abuk subuk konuşması biraz kızdırdı insaları.Bulent savasciligin ve GSliligin simgesiydi. Simdi kimse yuzune bakmiyor adamin.
eski futbolda her takımın o anda oynayan bir efsanesi vardı. Şimdiki gibi daha bu efsaneye ulaşıp, olgunlaşmadan büyük sermayeler koparmaz/koparamazlardı. Taraftarlar daha alt seviyedeydi sosyo-ekonomik olarak. Misal Del Piero mu onu öldürsen Juve den gitmezdi. alan shearer PL de ne teklifler aldı şeyine takmadı. Şimdi şımarık veletler ile uğraşıyoruz koca adamları izlemek yerine.Aslında derin bir inceleme konusu olması gereken bir mevzu.
Yaş itibarı ile 4 - 5 futbolcu jenerasyonu gördüm.. 80 li, 90 lı yılların futbolcuları, kaptanları ikonik anlamda çok farklıydı.. Hatta Zidane lı jenerasyon..
Futbolcu karakterlerinde, ikonlarında Son 15 - 20 yıldır çok ciddi kalite düşüşü var..
Galiba anlasilmayan bir yer var.
Senede 100bin Euro kazaniyorsan 5M Euro'ya takim degistirirsin.
Ama Kerem mali gibi 2M Euro en az kazaniyorsan 5M'a kesin degistirir denmez. Onun tercihidir de arada cok fark var yani. Zaten dunyanin parasini kazaniyorsa ac gozlu olmana gerek yok. Bu benim dusuncem.
Normal hayati olan insanlar karistirmayalim bu durumu.
Takim degistirmek degil de ben 100bin Euro kazaniyorsam, 5M Euro'ya fb'de oynarim.Ben sadece Kerem için demedim.Ya da takım değiştirme meselesi için bahsetmemiştim
Orda bir yanlış anlaşılma olmuş
Dünyadaki tüm Galatasaray hatta tüm insanları için kastetmiştim
Ama evet Kerem de bunlardan birisi.
Onda seninle hem fikirim. Ama ona rağmen yapıyor işte. Parası olmasına rağmen bile tenezzül ediyor, ya fakirlikten kırılanlar ?
Varsa ben 5 milyon dolara takımımı değiştirmem diyen ona saygı duyarım ama dürüst olmak gerekirse en fazla yüzde 10 dur bu
Ben fazla fazla söylüyorum.
İnan bana insanların birçoğunun her türlü değerini SATMASI için bu kadara gerek bile yoktur..