Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 88.288
- 68.619
- 4.933
Skrmyar taraftar sie çekmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah uyanıyorlarŞöyle bir forumlarında dolaştımda futbol falan konuşmaya, pozisyon üretmeye çalışmışlar hiç keyif vermedi eski antu performansı yok
Uyanma değil renktasim öğrenilmiş çaresizlik. Artık çaresiz olduklarını ve büyüklüğümüzü anladılar. Daha doğrusu kafalarına vura vura anlattıkEyvah uyanıyorlar
O kadar saçma kadrosu var ki iş yapar dediğin adamlar da çok kötü gözüküyor.bu arada saçma sapan oyunculara para saçılması da 300mluk kadro olduğu anlamına gelmez , şurdan kimse oynayamaz bizden bok gibi kadroları var.Ne kadar boktan topçu aldıklarını da girip bunların her transferine ve tedescoyu hoca olarak almalarına yaptığım yorumları görebilirsiniz.30m verdikleri Jhon Duran için de konusunda daha arabistana bile gitmeden önce yaptığım yorumları bulup attım mesela.
Farkındalık çözüme ulaştırır rdaşım. Umarım farkındalıkları azalır.Uyanma değil renktasim öğrenilmiş çaresizlik. Artık çaresiz olduklarını ve büyüklüğümüzü anladılar. Daha doğrusu kafalarına vura vura anlattık
Aramana gerek yok ben söyledim heralde, cünkü adam ilk iki macta gözüme boey gibi geldi, sonra öyle bir düsüs yasadiki sabriden kötü oldu.Puahaha ss bulabilsem burda biri sezon başı bir maç sonrası brown sacha boey u olur fb nin demişti![]()
Sen değildin üstad ya. Yani senin yazdığın şeyi hatırlamıyorum görsem hatırlardim. Ama samimiyetin için çok teşekkür ederimAramana gerek yok ben söyledim heralde, cünkü adam ilk iki macta gözüme boey gibi geldi, sonra öyle bir düsüs yasadiki sabriden kötü oldu.
Çocukları bırak 50+ adamlar bile bu yaştan sonra GS'yi tutmaya başlıyor.
Sanırım sadece Türkiye'de değil tüm dünyada çocuklara ambargo koyduk
Hangisine Gülsem bilemedim