Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Şöyle bir forumlarında dolaştımda futbol falan konuşmaya, pozisyon üretmeye çalışmışlar hiç keyif vermedi eski antu performansı yok

bu arada saçma sapan oyunculara para saçılması da 300mluk kadro olduğu anlamına gelmez , şurdan kimse oynayamaz bizden bok gibi kadroları var.Ne kadar boktan topçu aldıklarını da girip bunların her transferine ve tedescoyu hoca olarak almalarına yaptığım yorumları görebilirsiniz.30m verdikleri Jhon Duran için de konusunda daha arabistana bile gitmeden önce yaptığım yorumları bulup attım mesela.
O kadar saçma kadrosu var ki iş yapar dediğin adamlar da çok kötü gözüküyor.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe’nin bu hali içimi acıtıyor
Daha güçlü bir fenerbahçe istiyorum yalan mı söyleyelim

Steve de biliyor bügün hocayi kovsa yerine getirecegi adam max biraz daha iyi oynatir o kadar, cünkü kadrolari cok berbat bir iki oyuncuyu cikar bildigin anadolu takimi haline gelmisler. Fenerliler de bunu bildigi icin artik kendileri de salmis durumda. Dört gözle devre arasi Transfer dönemini bekliyorlar ama Ali Kaptan Külübün temeline öyle bir Bomba koymus ki transfer yapmak icin nerden kaynak bulacaklar onu düsünüyorlardir. Cünkü Ali Kaptan büyük ihtimal kendi Sponsor olmadigi gelirleri hep cepe atmistir parasini kurtarmak icin.

Aramana gerek yok ben söyledim heralde, cünkü adam ilk iki macta gözüme boey gibi geldi, sonra öyle bir düsüs yasadiki sabriden kötü oldu.
Sen değildin üstad ya. Yani senin yazdığın şeyi hatırlamıyorum görsem hatırlardim. Ama samimiyetin için çok teşekkür ederim

Milan bu malın neyini istemiş acaba. Theonun formasini buna vermeyi ali koç bile yapmazdı.

Sanırım sadece Türkiye'de değil tüm dünyada çocuklara ambargo koyduk
Çocukları bırak 50+ adamlar bile bu yaştan sonra GS'yi tutmaya başlıyor.

Babamın iş arkadaşı eğer kışın Türkiye'ye gidersen bana bir forma alır mısın lütfen diye ricada bulunmuş.

Hangisine Gülsem bilemedim

AKtürkoğlu Benfica'da da nerdeyse her maç 60-70 gibi çıkıyordu en geç. 3 günde bir maç oynarken az çok bir kondisyon sorunu yaşıyor. Ondan dedik sezon başı, boşverin Avrupa gruplarında oynaması işimize bile gelir. Nice maçında oynamasa bu maç belki ilk yarı daha iyi oynar ve/veya belki 45'de çıkmaz ikinci yarı maçı çözen kritik golü atardı.

Geri
Üst Alt