Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Zeki Yavru TS'den ayrildiktan sonra oyununu acayip gelistirdi. Yasina ve hizina gore cok iyi oynuyor. Olgun oynuyor, duran toplari da iyi. Cok ilginc bir oyuncu.
Mert Müldür’den falan 100 kere daha iyi sağ bek. Milli takımda bile olması lazım 24 kişi içinde.

Redit'e bakayım dedim. Taraftarları ciddi ciddi kafayı yemiş. Saadettin Saran'a bilenen var, klubun düşüşü için doğrudan MHY'yi suçlayan var. Aralarında şampiyonluk hayali kuran bir kişi bile yok.
sc5juenaaotf1.webp

Ne Anelka'ymış yav.

Anelka da Ortega da çok büyük balonlar. Özellikle Ortega. Bizim kimsenin (haklı olarak) sevmediği Belhanda ile kıyaslanır Ortega ancak.
Adamlar Anelka'yi öyle gözlerinde büyütüp kendilerine efsanevi büyük bir performans vermis oldugunu saniyorlar ki suna bak:

1759845382724.webp
Ilk yarim senesinde 14 maç 4 gol 3 assist
Ondan sonraki sezonda 25 maç oynamis 10 gol 6 assist.

Fenerin full sike sezonlarindaki forvetin 10 gol atmis ama Icardi'den falan üstün görüyorlar birde öyle böyle degil.

Adamlar Anelka'yi öyle gözlerinde büyütüp kendilerine efsanevi büyük bir performans vermis oldugunu saniyorlar ki suna bak:

Ekli dosyayı görüntüle 305253
Ilk yarim senesinde 14 maç 4 gol 3 assist
Ondan sonraki sezonda 25 maç oynamis 10 gol 6 assist.

Fenerin full sike sezonlarindaki forvetin 10 gol atmis ama Icardi'den falan üstün görüyorlar birde öyle böyle degil.
Anelka iyi oyuncuydu Daum genelde yedek oturtuyordu muhtemelen kafasi futbolda cok fazla degildi onemli bir oyuncuydu ama o kadar bi Drogba Henry Treezeget klasmanina ulasamadi.Belli zamanlarda parlayan yetenek olarak kaldi akillarda.Mesela Osimhen icin 150 milyon eurolar konusululdu cok degil 1 sene once Osimhen ayrica hep caliskan bir oyuncu oldugu icin efsaneler arasinda yerini alacak.

Anelka kaliteli futbolcuydu ancak hiç bir zaman elit bir oyuncu olmadı.. Kafası da futbolda değildi.. Olsaydı zaten o yaşta buralara düşmezdi..

Ortega ise sirk cambazından farksızdı.. Saç baş yolduran cinsten.. Hiç bir takımda da tutunamadı..

İkisi de bir Revivo etkisi yapmamıştır bu şikecilerde ancak bu ikisini ağızdan düşürmezler. Çapları bu kadar işte...

"Vieira'nın takım içindeki lakabı 'Le Long'tu. Bir gün çok net bir gol pozisyonu kaçırdım. Sonrasında Patrick Vieira 35 santimetrelik cinsel organıyla yüzüme vurdu. O anda lakabının sebebini anladım. O an takımdan ayrılma kararı aldım.(Anelka)

"Vieira'nın takım içindeki lakabı 'Le Long'tu. Bir gün çok net bir gol pozisyonu kaçırdım. Sonrasında Patrick Vieira 35 santimetrelik cinsel organıyla yüzüme vurdu. O anda lakabının sebebini anladım. O an takımdan ayrılma kararı aldım.(Anelka)
Serin hikayeymiş

Serin hikayeymiş
otobiyografisinden
CPqq2FIU8AAfcH6

Videosu var mi kanka

Osi çıkarıp Yusuf un suratını vursa düzelir mi?

Geri
Üst Alt