Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.659
- 7.071
- 718
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Müldür’den falan 100 kere daha iyi sağ bek. Milli takımda bile olması lazım 24 kişi içinde.Zeki Yavru TS'den ayrildiktan sonra oyununu acayip gelistirdi. Yasina ve hizina gore cok iyi oynuyor. Olgun oynuyor, duran toplari da iyi. Cok ilginc bir oyuncu.
real madrid ile kapışırlar o konuda.Dunyada fb kadar hakemden destek gorup ama en cok hakem hatasi kendine yapildigini savunan baska bir kulup yoktur.
Adamlar Anelka'yi öyle gözlerinde büyütüp kendilerine efsanevi büyük bir performans vermis oldugunu saniyorlar ki suna bak:Ne Anelka'ymış yav.
Anelka da Ortega da çok büyük balonlar. Özellikle Ortega. Bizim kimsenin (haklı olarak) sevmediği Belhanda ile kıyaslanır Ortega ancak.

Benim de aklima geldiler de onlar top oynuyor en azindan bunlarda o da yok.real madrid ile kapışırlar o konuda.
Anelka iyi oyuncuydu Daum genelde yedek oturtuyordu muhtemelen kafasi futbolda cok fazla degildi onemli bir oyuncuydu ama o kadar bi Drogba Henry Treezeget klasmanina ulasamadi.Belli zamanlarda parlayan yetenek olarak kaldi akillarda.Mesela Osimhen icin 150 milyon eurolar konusululdu cok degil 1 sene once Osimhen ayrica hep caliskan bir oyuncu oldugu icin efsaneler arasinda yerini alacak.Adamlar Anelka'yi öyle gözlerinde büyütüp kendilerine efsanevi büyük bir performans vermis oldugunu saniyorlar ki suna bak:
Ekli dosyayı görüntüle 305253
Ilk yarim senesinde 14 maç 4 gol 3 assist
Ondan sonraki sezonda 25 maç oynamis 10 gol 6 assist.
Fenerin full sike sezonlarindaki forvetin 10 gol atmis ama Icardi'den falan üstün görüyorlar birde öyle böyle degil.
Serin hikayeymiş"Vieira'nın takım içindeki lakabı 'Le Long'tu. Bir gün çok net bir gol pozisyonu kaçırdım. Sonrasında Patrick Vieira 35 santimetrelik cinsel organıyla yüzüme vurdu. O anda lakabının sebebini anladım. O an takımdan ayrılma kararı aldım.(Anelka)
mevzu gerçek, sonra Arsenal’den ayrılıyor.Serin hikayeymiş
Videosu var mi kanka"Vieira'nın takım içindeki lakabı 'Le Long'tu. Bir gün çok net bir gol pozisyonu kaçırdım. Sonrasında Patrick Vieira 35 santimetrelik cinsel organıyla yüzüme vurdu. O anda lakabının sebebini anladım. O an takımdan ayrılma kararı aldım.(Anelka)