Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 29.902
- 8.205
- 2.473
Liderlik sayacina noldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün maçı fenerli amcaoğluyla izledim tam birebir dediklerini yaşadımDün üşenmedim bütün kanaryaspor forumlarını okudum. Bu kadar aptal bir taraftar grubu olamaz. Beraberlik golüne kadar ne kadar berbat, aciz oynadıklarını yazanlar maçtan sonra şampiyonluk havasına girdi. Arada bir kaç kişi yapmayın etmeyin bir daha böyle yakalayamayiz onları diyor gerisi sevinçten çığlık çığlığa.
Siz hiç Gs beraberliğine sevinen fenerli gördünüz mü diyen eski kalecileri ne yapıyor acaba şimdi
Ne yapacak beraberlige seviniyordur ayioglu ayi!!Siz hiç Gs beraberliğine sevinen fenerli gördünüz mü diyen eski kalecileri ne yapıyor acaba şimdi
Ilkay- Lemina - Osi sakatlıktan yeni çıkmış olmasaydı daha aktif olacaktı, Singo - Jakobs sakatlık durumu olmasa ve hakem vermesi gereken kartları verse görürdüm g.tlerini

Bence 6 puan farkla gitsek yenilirdik. Bizimkiler kafada farkı açınca salıyor mental olarakHepimiz biliyoruz dün 6 Puan fark ile o stada gitsek elimizi sallaya sallaya maci alir puan farkini 9 cikarardik, gereksiz puan kayiplari yüzünden önce bunlari havaya soktuk sonrada son dakika golü ile sanki sampiyonlugu kazanmis gibi sevindirdik. Aslinda puan kayiplari yasanlamsa dün Lig biterdi.