Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Dün üşenmedim bütün kanaryaspor forumlarını okudum. Bu kadar aptal bir taraftar grubu olamaz. Beraberlik golüne kadar ne kadar berbat, aciz oynadıklarını yazanlar maçtan sonra şampiyonluk havasına girdi. Arada bir kaç kişi yapmayın etmeyin bir daha böyle yakalayamayiz onları diyor gerisi sevinçten çığlık çığlığa.

Biz bunları fazla ciddiye alıyoruz. Bizi yenebileceklerini bile düşünmüyorlar gol attıklarında şampiyon olmuş gibi sevindiler :)

iki teselli:
hala lideriz ve eziklerin moral bozulmasi. bizi en kötü günümüzde hakemle bile yenemediler. beter olun.

Dün üşenmedim bütün kanaryaspor forumlarını okudum. Bu kadar aptal bir taraftar grubu olamaz. Beraberlik golüne kadar ne kadar berbat, aciz oynadıklarını yazanlar maçtan sonra şampiyonluk havasına girdi. Arada bir kaç kişi yapmayın etmeyin bir daha böyle yakalayamayiz onları diyor gerisi sevinçten çığlık çığlığa.
Dün maçı fenerli amcaoğluyla izledim tam birebir dediklerini yaşadım

Tedesco'ya falanda bi ton sövüyordu gol gelince bu adam bu işi halledecek devre arası transferler gelince(8-10 transfer lazım bunlara) şampiyon yapacak falan diye gaza geldi
Maç 1-0 iken bu hoca kovulacak işi bitti falan diyordu

Hepimiz biliyoruz dün 6 Puan fark ile o stada gitsek elimizi sallaya sallaya maci alir puan farkini 9 cikarardik, gereksiz puan kayiplari yüzünden önce bunlari havaya soktuk sonrada son dakika golü ile sanki sampiyonlugu kazanmis gibi sevindirdik. Aslinda puan kayiplari yasanlamsa dün Lig biterdi.

Ayni boku gecen sene Sami Yende 0-0 berabere kalinca da yaptilar, medyasi taraftari hepsi bunlari sampiyon ilan etti kadiköyde takimlarini kutlamalarla karsiladilar. Puan farki da altiydi bu arada ha, bunu da söyleyeyim. Sonra aradan bir ay gecti kadiköyde kupada bunlara tekrar koyduk hepsi sus pus, sesleri cikan da ancak istifaaa diye anirarak agliyordu. Oradan sonra da saftlari kaydi sampiyonlugu da kaybettiler zate. Kodugumun ezikoglu ezikleri sizi!!

Hepimiz biliyoruz dün 6 Puan fark ile o stada gitsek elimizi sallaya sallaya maci alir puan farkini 9 cikarardik, gereksiz puan kayiplari yüzünden önce bunlari havaya soktuk sonrada son dakika golü ile sanki sampiyonlugu kazanmis gibi sevindirdik. Aslinda puan kayiplari yasanlamsa dün Lig biterdi.
Bence 6 puan farkla gitsek yenilirdik. Bizimkiler kafada farkı açınca salıyor mental olarak

Geri
Üst Alt