Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.378
- 23.914
- 2.393
:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2007de de finale kaldılar. Bence 2-1 yendikleri maç 1-0 yendikleri maçtan daha zor.1e katılıyorum bu arada tjk liverpool'u eledi orada yenip , 2 de ts olabilir liverpool'un plde falan düzenli şampiyon olduğu zamanlar yenmiş de 2007 tjk ne alakaymış ya büyük eşşeklik.Liverpool'un yıllar sonra en güçlü halini yendik 2025te o da 3. olmalı
70 80 lerin ortasına kadar küçük takımların büyük takımları yenme sebebi ilk maç Türkiyede iken as topçularını getşrmediler hiç rövanşta liverpool lazyoya 7 tane mi ne saplamıştı 87 88 itibari ile seri başı olayları işe girince içerde dışarda maçlara önem verdiler1e katılıyorum bu arada tjk liverpool'u eledi orada yenip , 2 de ts olabilir liverpool'un plde falan düzenli şampiyon olduğu zamanlar yenmiş de 2007 tjk ne alakaymış ya büyük eşşeklik.Liverpool'un yıllar sonra en güçlü halini yendik 2025te o da 3. olmalı
Orada eledikleri için o bana çok daha büyük bir zafer gibi geldi her ne kadar liverpool'un bu 5 maç arasında en rezil hali olsa bile liverpool'u elemek en anlamlı iş bence aralarında2007de de finale kaldılar. Bence 2-1 yendikleri maç 1-0 yendikleri maçtan daha zor.
baktım şimdi de neredeyse aynı kadroyla oynamış gibi reyis liverpool iki maçı da.1-2 kişi farklı gibi , toshack falan oynamış ilk maçta ne kadar topçuydu bilmiyorum tabii ama kevin keegan falan gördüm yine pool efsanesi olması lazım onun da70 80 lerin ortasına kadar küçük takımların büyük takımları yenme sebebi ilk maç Türkiyede iken as topçularını getşrmediler hiç rövanşta liverpool lazyoya 7 tane mi ne saplamıştı 87 88 itibari ile seri başı olayları işe girince içerde dışarda maçlara önem verdiler
2 ayak sonunda Galatasaray'i yenemezsek (yani aggregate skoru diyor)Ekli dosyayı görüntüle 316883
--Eger iki maci da yenemezsek, bu turnuvada olmayi haketmiyoruz demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 316884
--Bize buyuk problemler cikaracaklar ve elenmemiz supriz olmaz. Gerci, Anfield atmosferi ve bireysel yetenekler yeterli olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 316883
--Eger iki maci da yenemezsek, bu turnuvada olmayi haketmiyoruz demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 316884
--Bize buyuk problemler cikaracaklar ve elenmemiz supriz olmaz. Gerci, Anfield atmosferi ve bireysel yetenekler yeterli olabilir.

Böyle dümbüklerin ağzına da bizim güya bu işe yıllarını vermiş yayıncılar veriyor bu lafları.
Forumdaki bir taraftar kalkıp her şeyi diyebilir. Sen eğer 500.000 kişi tarafından izlenen bir yayıncı isen ne dediğine, ne söylediğine dikkat etmek zorundasın. Histeri krizine girmiş çocuk gibi yayın yaparsan böylelerine laf veriyorsun işte.
Kaldırdık bekliyoruz demeye çalışmış galiba