Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

1e katılıyorum bu arada tjk liverpool'u eledi orada yenip , 2 de ts olabilir liverpool'un plde falan düzenli şampiyon olduğu zamanlar yenmiş de 2007 tjk ne alakaymış ya büyük eşşeklik.Liverpool'un yıllar sonra en güçlü halini yendik 2025te o da 3. olmalı
Liverpool kötüydü o dönemde

Bence 1 2025 olur 2 de Bjk 2007 olur,2006'da bize karşı bayağı rotasyonlu çıkmışlardı liderliği garantiledikleri için.Son sırada o olur muhtemelen.1976'yı izlemedim ama o dönemde Liverpool iyiydi 3'e de onu koyardım ben.

1. GS 1-0 LIV 2025-26
2. BJK 2-1 LIV 2007-08
3. TS 1-0 LIV 1976-77
4. BJK 1-0 LIV 2014-15
5. GS 3-2 LIV 2006-07

Ben böyle sıralama yapardım Angus abi,2007-08 Liverpool yabana atılacak takım değil bir önceki yılın finalisti,2008 finalini de keza ucundan kaçırdılar o sezon iyi hatırlıyorum

Liverpool kötüydü o dönemde

Bence 1 2025 olur 2 de Bjk 2007 olur,2006'da bize karşı bayağı rotasyonlu çıkmışlardı liderliği garantiledikleri için.Son sırada o olur muhtemelen.1976'yı izlemedim ama o dönemde Liverpool iyiydi 3'e de onu koyardım ben.

1. GS 1-0 LIV 2025-26
2. BJK 2-1 LIV 2007-08
3. TS 1-0 LIV 1976-77
4. BJK 1-0 LIV 2014-15
5. GS 3-2 LIV 2006-07

Ben böyle sıralama yapardım Angus abi
ts bana göre öndedir ya bizimkinden kesin ,futbolun ne olduğunu bile bilmediğimiz zamanlarda yenmişler büyük iş.Bjk de en boktan zamanda eledi ancak eledi yani galibiyet değil , mesela biz manuyu çok daha iyi zamanlarında da yendik ama büyük ihtimalle uefa kupasından sonra en büyük iş bizim 93te manuyu clde elememizdir , kupa dışına itmek her zaman daha büyük iştir iyi olsun kötü olsun farketmez.Juve de mesela eskisi gibi değil ancak elemede juve elemek büyük iş yine.Ben çok absürt işler olarak görüyorum bu tarz futbol kültürü olan takımları 2 ayaklı maçlarda elemeyi.Mesela bu sene Liverpool'u elersek onu 93 manunun da önüne koyarım.
Süper kupa almamız var onu unuttum gerçi 1 uefa cup 2 super cup 3 de Manu'yu 93te elememiz türk futbol tarihindeki en büyük 3 olay

ts bana göre öndedir ya bizimkinden kesin ,futbolun ne olduğunu bile bilmediğimiz zamanlarda yenmişler büyük iş.Bjk de en boktan zamanda eledi ancak eledi yani galibiyet değil , mesela biz manuyu çok daha iyi zamanlarında da yendik ama büyük ihtimalle uefa kupasından sonra en büyük iş bizim 93te manuyu clde elememizdir , kupa dışına itmek her zaman daha büyük iştir iyi olsun kötü olsun farketmez.Juve de mesela eskisi gibi değil ancak elemede juve elemek büyük iş yine.Ben çok absürt işler olarak görüyorum bu tarz futbol kültürü olan takımları 2 ayaklı maçlarda elemeyi.Mesela bu sene Liverpool'u elersek onu 93 manunun da önüne koyarım.
Süper kupa almamız var onu unuttum gerçi 1 uefa cup 2 super cup 3 de Manu'yu 93te elememiz türk futbol tarihindeki en büyük 3 olay
Katılmıyorum ama fikirlerine saygılıyım Angus abi :hat:

HCKhp55WkAADsGp

Daha iyi manuyu eledik bence /izlemesemde
Evet yukarıda da söylendi, o dönemki etki özelinde İngiliz şampiyonunu elemek büyük iş, sonraki sene de içerde yenilmemiş dışarıda 4 yemişiz.

2 sene sonra ise Fenere iç sahada kaybediyorlar 40 sene sonra, bu yüzden herhalde biraz, Manuyu ciddiye alamıyorum.

Böyle dümbüklerin ağzına da bizim güya bu işe yıllarını vermiş yayıncılar veriyor bu lafları.

Forumdaki bir taraftar kalkıp her şeyi diyebilir. Sen eğer 500.000 kişi tarafından izlenen bir yayıncı isen ne dediğine, ne söylediğine dikkat etmek zorundasın. Histeri krizine girmiş çocuk gibi yayın yaparsan böylelerine laf veriyorsun işte.

Kim takar bu mali yav? Bide ciddi yorum yapmiṣsin. Biz gururlu elenmenin kralini yaptik zamaninda reale karsi. Bi soralim bu anguta tarihlerinde hic RESMI bi macta reale karsi mac yapmislar mi?

Bunlar bizim rakibimiz bile degil artik, butun kupalarda fark koymusuz. 5 sene kulubu kapatsak gene yakalayamazlar bizi

Evet yukarıda da söylendi, o dönemki etki özelinde İngiliz şampiyonunu elemek büyük iş, sonraki sene de içerde yenilmemiş dışarıda 4 yemişiz.

2 sene sonra ise Fenere iç sahada kaybediyorlar 40 sene sonra, bu yüzden herhalde biraz, Manuyu ciddiye alamıyorum.
93'te hayatta miydin?

93'te hayatta miydin?
İlk Gs maçıma 93'te (veyahut 92 idi sanırım) gittim, daha doğrusu götürüldüm eski Asy'de. Vaftiz olduğum maç. 5-6 yaşları, hayal meyal hatırlıyorum. Kosecki 3 tane atmıştı ve Altay'ı yenmiş idik. <3

Geri
Üst Alt