Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.614
- 2.242
- 1.773
Daha ceza alacaklar Uefadan o zaman görcem ben bunları şerefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 dönem transfer yasagi gelirse dahada toparlayamazlarDaha ceza alacaklar Uefadan o zaman görcem ben bunları şerefsizler
Öyle deme. Çağrı balta var1-2 dönem transfer yasagi gelirse dahada toparlayamazlar
Bir transfer yasağı gelirse su santraforsuzlukta ne şahane bir şey olurDaha ceza alacaklar Uefadan o zaman görcem ben bunları şerefsizler
ben șahsen hep fenerden nefret ettim ama fenerle şampiyonluk çekişmesinin verdiği tadı da diğer takımlar vermez. işin gerçeği bu ligde sadece galatasaray ve fenerbahçe var. fenerle çekişmenin getirdiği bir hikaye, dolayısıyla ekonomik olarakta galatasaray'a katkısı var. ne ürün satışı ne tribün doluluğu belki bu seviyede olmazdı.Abi biz de kadıköyde 20 sene galibiyet görmedik. Ama hiç bir zaman fenerden şu anda onların bizden nefret ettiği gibi nefret etmedik, öfke kusmadık.
Şu anda inanılmaz bitik durumdalar. Dibi görmeye çok yakınlar
Etrafımda fb li ve çok çok samimi arkadaşlarım var, ailecek götüştüğümüz de var. Beni görmek istemiyorlar abi. Ne sesimi duymak istiyorlar ne görmek istiyorlar
Eskisi gibi görüşemiyoruz. Çok ciddiyim. Araya mesafe koydular yahu. İnanılır gibi değil
Edit: bjkliler de dahil buna