Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

ooo Ooooo iyi misiniz ooooo

Edit: Beklediginiz an en sonda

Abi biz de kadıköyde 20 sene galibiyet görmedik. Ama hiç bir zaman fenerden şu anda onların bizden nefret ettiği gibi nefret etmedik, öfke kusmadık.

Şu anda inanılmaz bitik durumdalar. Dibi görmeye çok yakınlar

Etrafımda fb li ve çok çok samimi arkadaşlarım var, ailecek götüştüğümüz de var. Beni görmek istemiyorlar abi. Ne sesimi duymak istiyorlar ne görmek istiyorlar

Eskisi gibi görüşemiyoruz. Çok ciddiyim. Araya mesafe koydular yahu. İnanılır gibi değil

Edit: bjkliler de dahil buna

Atıyorum mesela tranafer yasağı gelse ve Skrinar gitse bunların formayı Karabük ile değiştir 10 puan alamazlar

Abi biz de kadıköyde 20 sene galibiyet görmedik. Ama hiç bir zaman fenerden şu anda onların bizden nefret ettiği gibi nefret etmedik, öfke kusmadık.

Şu anda inanılmaz bitik durumdalar. Dibi görmeye çok yakınlar

Etrafımda fb li ve çok çok samimi arkadaşlarım var, ailecek götüştüğümüz de var. Beni görmek istemiyorlar abi. Ne sesimi duymak istiyorlar ne görmek istiyorlar

Eskisi gibi görüşemiyoruz. Çok ciddiyim. Araya mesafe koydular yahu. İnanılır gibi değil

Edit: bjkliler de dahil buna
ben șahsen hep fenerden nefret ettim ama fenerle şampiyonluk çekişmesinin verdiği tadı da diğer takımlar vermez. işin gerçeği bu ligde sadece galatasaray ve fenerbahçe var. fenerle çekişmenin getirdiği bir hikaye, dolayısıyla ekonomik olarakta galatasaray'a katkısı var. ne ürün satışı ne tribün doluluğu belki bu seviyede olmazdı.

Serhat dumbugu Morinyo geldi sizin devriniz bitti eheueheuehe diyen, isine geldigi gibi sekilden sekile giren para avcisi zavallinin teki. Neden bu kadar seviliyor burada?

Geri
Üst Alt